Koprivnička tvrtka svojim pametnim telefonima i televizorima osvaja Baltik i Njemačku

Foto: Duško Jaramaz / Pixsell Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Ovogodišnji nastup na sajmu CeBIT bio je uspješan. Cilj je bio ostvariti dodatne kontakte s potencijalnim distributerima i predstaviti trenutno najbolje NOA uređaje.

Koprivnička tvrtka Hangar 18, čiji brendovi NOA pametni telefoni i NOA Vision pametni televizori, postaju poznati globalnom tržištu, najavila je širenje na baltičke zemlje, Španjolsku i države njemačkog govornog područja. Naime, Mario Kralj, direktor i vlasnik Hangara 18 kazao je na nedavnom sajmu informacijskih tehnologija CeBIT  u Hanoveru, da su dogovorili suradnju s distributerima iz Estonije, Letonije, Litve, Španjolske i Kanarskih otoka, dok će za zemlje DACH-a (Njemačka, Austrija, Švicarska) otvoriti ured sa sjedištem u Njemačkoj.

“Ovogodišnji nastup na sajmu CeBIT bio je uspješan. Cilj je bio ostvariti dodatne kontakte s potencijalnim distributerima i predstaviti trenutno najbolje NOA uređaje. Ostvarili smo preko 200 novih kontakata, a veliki dio njih iskazao interes za našu novu liniju proizvoda - NOA Vision LED televizore. Što se tiče pametnih telefona, predstavili smo trenutno naše najbolje modele: NOA H10le te nove modele: N1, N7 i N10”, kazao je Kralj.

Komentari (4)
 • itoldyouso
  itoldyouso 11:49 23.6.2018.

  pametni tv = ne moš mijenjat kanale, a učitava se ko da imaš windowse na njemu

 • buby24
  buby24 20:50 22.6.2018.

  Uredjaji jako lose kvalitete. U obitelji smo imali 4 uredjaja tog kineskog proizvodjaca i sva 4 su bili na servisu u garantnom roku, neki i po nekoliko puta a da ne spominjem da sts servis drzi uredjaje do kraja zakonskog roka(45dana). Izbjegavati pod svaku cjenu

 • DoNotReply
  DoNotReply 20:35 22.6.2018.

  Rebrandirani gotovi kineski proizvod

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!