Izjalovili se poslovni planovi Zorana Milanovića?

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2017. u 08:29
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U međuvremenu, najavljeno je da će Milanović u srijedu u Sabor dostaviti zahtjev da se njegov zastupnički mandat stavi u mirovanje.

Milanović je, nakon izgubljenih izbora, najavio da odlazi iz politike u privatan biznis jer je vrijeme da zaradi, kako je rekao, neke ozbiljne pare. No čini se da ne ide sve kako je planirao.

“Da, mislim da je Zoran shvatio da život izvan politike nije njegov zamišljeni san snova. Njegovi su se poslovni planovi izjalovili. Za njegovim se uslugama nitko ne jagmi. Objektivno, on zapravo nema ništa u rukama. Nema kamo. Zato kao kobac kruži oko stranke i čeka svoj trenutak”, kaže za Globus jedan od njegovih nekad bliskih prijatelja.

U međuvremenu, najavljeno je da će Milanović u srijedu u Sabor dostaviti zahtjev da se njegov zastupnički mandat stavi u mirovanje. Međutim, na način da on na snagu stupi za dva ili tri tjedna, a ne odmah.

Više pročitajte OVDJE.

Komentari (10)
Pogledajte sve

Otiso je u k…

***i onda se čudimo da nam je država u dubokoj ekonomskoj krizi kad nema posla ni za takvog vrhunskog, prvoklasnog, iskusnog, naj giga mega ultra direktora svemira?… i onda neš pil?

prema javno obznanjenom vlastitom iskazu i priznanju na PFZG, propao je kao diplomata, propao je kao političar, propao kao poduzetnik dok još nije niti krenuo, pao s transportera, pao u SDP-u, pa koji k imate vi novinari više pisati o ovome nesposobnom čovjeku, pišite o klokanima u Australiji, barem neke koristi


dobra većina političkih je.ivjetara bi bila doslovno gladna u realnom sektoru, njima bez demagogije i mlaćenja prazne slame, nema života

Samo intelektualno inferiorna osoba može ne like ovaj post! Evidentno ih ima u RH i regionu!

New Report

Close