Ispred New Yorka: CNN svrstao Zagreb na popis najboljih božićnih sajmova na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 07. prosinac 2017. u 11:53
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Advent u Zagrebu dobio je još jedno priznanje. Ovoga puta, CNN uvrstio je glavni grad Hrvatske među 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a kao jedan od glavnih razloga navode božićni tramvaj koji djecu vozi kroz centar gradnja u pratnji Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka.

Naveli su i brojne atrakcije oko Trga bana Jelačića poput popularnog "fuliranja", klizališta na "Tomislavcu", štandova sa hranom i pićem, glazbenih događanja, i sl. 

Na prvo mjesto CNN je stavio Strasbourg u Francuskoj, a slijede Beč, Montreal, Prag, Firenca, Krakov, Birmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelona, Stockholm i na zadnjem se mjestu našao New York (nakon Zagreba). 

Da podsjetimo, Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close