Ispred New Yorka: CNN svrstao Zagreb na popis najboljih božićnih sajmova na svijetu

Foto: Igor Kralj / Pixsell Foto: Igor Kralj / Pixsell

Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Advent u Zagrebu dobio je još jedno priznanje. Ovoga puta, CNN uvrstio je glavni grad Hrvatske među 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a kao jedan od glavnih razloga navode božićni tramvaj koji djecu vozi kroz centar gradnja u pratnji Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka.

Naveli su i brojne atrakcije oko Trga bana Jelačića poput popularnog "fuliranja", klizališta na "Tomislavcu", štandova sa hranom i pićem, glazbenih događanja, i sl. 

Na prvo mjesto CNN je stavio Strasbourg u Francuskoj, a slijede Beč, Montreal, Prag, Firenca, Krakov, Birmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelona, Stockholm i na zadnjem se mjestu našao New York (nakon Zagreba). 

Da podsjetimo, Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve