FOTO: Pogledajte kako će izgledati hrvatski ‘Gardaland’ i kada je svečano otvaranje

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2017. u 12:26
Foto: http://funparkmirnovec.com

Plan investitora je već u prvoj godini privući 180.000 posjetitelja a zaposliti će i oko 70 djelatnika.

Stižu dobre vijesti za sve ljubitelje adrenalinskih parkova. Hrvatska u lipnju 2017. dobiva svoj prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave.

Park će se prostirati na gotovo 45 tisuća četvornih metara u Biogradu na moru, na zemljištu smještenom uz samu Jadransku magistralu, točnije na ulaznom dijelu ceste koja vodi u Crvenu luku.

Investicija je vrijedna 15 milijuna eura a posjetiteljima parka na raspolaganju će biti 26 atrakcija podijeljenih u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. 

Cijena ulaznice trebala bi se kretati između 150 i 200 kuna. U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni poput sezonske ulaznice, popusta za ranoranioce ili u posezoni. Kartu će biti jeftinije kupiti online, a djeca će na rođendan imati besplatan ulazak. Bit će i popusta na grupni posjet,  paketa za školske izlete i posebne ponude za korporativne evente i team buildinge, a bit će i VIP passeva za brzinski obilazak parka.

Plan investitora je već u prvoj godini privući 180.000 posjetitelja a zaposliti će i oko 70 djelatnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close