Esplanade Zagreb Hotel proglašen najboljim u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2013. u 15:29
Esplanade Hotel

Zagrebački hotel Esplanade u posljednjih nekoliko dana primio je čak nekoliko prestižnih priznanja i nagrada.

TripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, jučer je objavio ovogodišnje pobjednike kojima su dodijeljene nagrade temeljem recenzija gostiju. Tako je hotel Esplanade proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj 2013. godine (Traveler's Choice Winner 2013) i to u sve tri kategorije: za najbolji hotel, najbolju uslugu te za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj, priopćeno je iz Hotela.

TripAdvisor jedna je od najvažnijih i najposjećenijih turističkih stranica u svijetu, gdje milijuni putnika svakodnevno dijele svoja iskustva i doživljaje o posjećenim hotelima, atrakcijama i destinacijama.  Esplanade ondje već godinama drži prvo mjesto u gradu Zagrebu, a neki od gostiju opisuju hotel kao: ‘Prekrasno art deco utočište u središtu Zagreba’, Veličanstvenu staru damu među europskim hotelima’, ‘Hotel sa stilom, savršen u svakom pogledu’ i sl.

Na dodjeli Meeting Star Award ovih je dana u Ljubljani, u sklopu Convente, 5. profesionalnog sajma kongresnog turizma jugoistočne Europe, Kongres Magazine proglasio hotel Esplanade najboljim u kategoriji Luksuzni gradski konferencijski hotel 2013. godine. Meeting Star je regionalna nagrada koja prepoznaje iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu jugoistočne Europe, a dodijeljena je evaluacijom turističkih stručnjaka, temeljem ocjene boravka skrivenog gosta. 

Uz to, zagrebački hotel Esplanade primio je i nagradu Luxury Travel Series u kategoriji Luksuzni hotel 2013. godine na području Hrvatske. Ovu nagradu već godinama dodijeljuje specijalizirani turistički vodič – Luxury Travel Guide u kojemu je ovaj put predstavljen i hotel Esplanade.

U nizu priznanja valja istaknuti i Zlatnu listu (Gold list) najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Conde Nast Travelera na koju je pred kraj 2012. godine ponovno uvršten Hotel Esplanade, i to kao jedini hrvatski  hotel.

"Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista su iznimno postignuće, posebice zbog toga što odražavaju istinsko iskustvo i zadovoljstvo gostiju smještajem, hranom i razinom usluge. Nagrade su potvrda kvalitete i priznanje da hotel i dalje drži vodeću poziciju na domaćem i globalnom tržištu luksuznih usluga. Uistinu sam ponosan na svoje kolege koji zaslužuju ova velika priznanja za predani rad i ljubav koju svakodnevno iskazuju prema ovom zagrebačkom hotelu. Esplanade to zaslužuje", istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela.

Komentirajte prvi

New Report

Close