Država obnavlja vozni park i nabavlja nova vozila za 40 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 22. rujan 2018. u 11:05
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vozila nabavljaju se za 14 ministarstava

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu objavio je javno nadmetanje za nabavu 289 vozila ukupne procijenjene vrijednosti 40,34 milijuna kuna.

Riječ je o okvirnom sporazumu za nabavu vozila putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti, na razdoblje od 60 mjeseci za 23 državne institucije, piše Večernji list.

Država ovim nadmetanjem želi nabaviti 188 osobnih vozila niže srednje klase, 69 vozila srednje klase, ali i devet osobnih automobila gornje srednje klase. Usto nabavlja se i šest terenaca, tri laka dostavna kombinirana vozila, četiri laka dostavna vozila, sedam furgona i tri kombinirana vozila za osam putnika.

Vozila nabavljaju se za 14 ministarstava – Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo uprave, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo kulture te Ministarstvo državne imovine. Nova motorna vozila će dobiti i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje i Središnji državni ured za šport.

Na listi institucija koje će obnoviti svoj vozni park putem ovog nadmetanja su i Državna geodetska uprava, Državni hidrometeorološki zavod, Državni zavod za mjeriteljstvo, Državni zavod za statistiku, Državna uprava za zaštitu i spašavanje te Ured za opće poslove Sabora i Vlade.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ima se, može se….

Jbt svakih 6 mj?
Jel ovi ista drugo rade isim nabave laptopa, mobova, auta…..?
Mislim da sutra bude naslov o “uspjesnoj” novoj transi drz obveznica 😉
Zemljo otvori se!

New Report

Close