Božo Petrov traži šefa kabineta, objavio javni natječaj

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2016. u 09:45
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iz kriterija navedenih u natječaju jasno je da Petrov nije prezahtjevan poslodavac.

Kandidati koji se žele prijaviti na natječaj moraju imati završen sveučilišni diplomski studij, najmanje četiri godine radnog iskustva, položen državni stručni ispit, hrvatsko državljanstvo i ne smiju biti kažnjavani.

Natječaj je objavljen na stranicama Vlade, a službena titula osobe koja će u konačnici biti zapošljena glasit će predstojnik Ureda potpredsjednika Vlade.

Kandidati koji nemaju položen državni ispit mogu se prijaviti, ali imaju obvezu polaganja tog ispita u roku od šest mjeseci nakon isteka obaveznog probnog rada u trajanju od tri mjeseca.

Više podataka o radnom mjestu, podaci o plaći te vrijeme i mjesto održavanja intervjua bit će objavljeni na stranicama Vlade najmanje pet dana prije održavanja razgovora za posao.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Pero7, Vi se zadužujete za 9,2 MILIJARDE …i još niste ništa uštedili……o čemu ti pričaš?

@miami,

jedino ti držiš leđa i vjeruješ mangupima koji su nas zadužili za 100 miliardi , 100.000.000.000,00 (sto tisuća miliona a nitko nije u Remetincu od tvojih idola ?)!

SPEKTRUM je biti ispitan , budi siguran, i itekako će se znati da li je sklopjen štetan ugovor ili nije.
Pričekaj malo. I sve nas, hrvate zanima jesu li prošli ministri bili čisti ili nisu, jer
im držimo leđa i vjerujemo – još uvijek!


@miami
,
ti se zalažeš za povratak štetočina koji su vjerojatno nanjeli štete Hrvatskoj ?

http://direktno.hr/en/2014/direkt/41630/Kako-je-Kukuriku-Vlada-uz-upozorenja-zadnje-dvije-godine-o%C5%A1tetila-Hrvatsku.htm

Milanović i Vrdoljak : SLUČAJ SPECTRUM
Kako je Kukuriku Vlada uz upozorenja zadnje dvije godine oštetila Hrvatsku
Mogu se složiti kako je presuda Visokog upravnog suda prilika da se pokrene DORH

http://direktno.hr/en/2014/direkt/41426/Holy-Dokazano-je-Spectrum-je-lo%C5%A1-posao-za-Hrvatsku.htm

Dokazano je, Spectrum je loš posao za Hrvatsku
Možda je ovo prilika za DORH da potraži pitanja od odgovornih i uključenih. Stoga ovim tekstom pozivam DORH da se napokon pokrene i otvori tu Pandorinu kutiju zvanu projekt istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Jadranu
Visoki upravni sud je presudio: ugovor o istraživanju jadranskog podmorja između MINGO-a i Spectruma, zajedno s njegova dva aneksa, javni je dokument. Objavljujemo ga u integralnoj verziji, a o njegovu sadržaju te ekonomskim, ekološkim i političkim implikacijama za H-Alter piše bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy: “Danas, kada je H-Alter sudskim putem uspio dobiti kopiju ugovora sa Spectrumom, jasno je zašto ga je Vlada skrivala. Jasno je da se sklapanjem ovakvoga ugovora bez provedbe javnog natječaja pogodovalo ovoj tvrtki.”

New Report

Close