Bonbonniere Kraš imaju najljepši ljetni izlog

Autor: Poslovni.hr , 12. kolovoz 2015. u 11:27
Zarko Basic/PIXSELL

Osim Kraša, visoko ocijenjeni izlozi i trgovina Coin casa, Kerver, cvjećarnica Florami Studio i design store KOMO

Turistička zajednica Pula već niz godina provodi akciju "Izbor najljepšeg izloga“, a ova je počasnu titula ovoga ljeta dodijeljena izlogu trgovine Bonbonnire Kraš..

Direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj pohvalila je ovogodišnja ljetna izdanja izloga te nadodala kako su izlozi lijepo dizajnirani uz diskretno istaknute ljetne popuste. Cinkopan Korotaj kazala je kako su, osim Kraša, visoko ocijenjeni izlozi i trgovina Coin casa, Kerver, cvjećarnica Florami Studio i design store KOMO te da su bodove dobili još Maxim Jet, Arco Iris i Galerija Legović. Uz ocjenjene izloge, istaknuli su se i izlozi trgovina Extreme intimo, Calzedonia, Pupa Shoes, Optika Centar i Optika Giardini te Maxim Jet Romantica i parfumerija Fendi.

Pohvalu svima koji su sudjelovali u uređenju pobjedničkog izloga uputila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja koja je potom uručila nagradu i naljepnicu za naj-izbor Bernardu Čuriću iz Kraša. „Ovime ste još jednom potvrdili svoj kontinuirani rad i trud“, zaključila Hajdić Golja. U svome obraćanju osvrnula se i na značaj ove akcije koja ima za cilj motivirati trgovce da urede svoje izloge i time doprinesu cjelokupnom, boljem izgledu naše Pule.

U ime Kraša na dobivenoj nagradi i priznanju zahvalio se Bernard Čurić koji je kazao kako su njihovi proizvodi njihova najbolja inspiracija kod uređenja izloga.

Komentirajte prvi

New Report

Close