Andabak dionice hotela prodao industriji Pivac

Autor: Tin Bašić , 05. svibanj 2013. u 22:00
Jako Andabak/PIXSELL

Andabak je dionice prodao na Zagrebačkoj burzi.

Jako Andabak prodao je sve dionice hotela Makarska.

Andabak je bio treći po veličini dioničar te turističke tvrtke s udjelom od 12,85 posto, no on je svojih 144.000 dionica prodao Mesnoj industriji Pivac. Andabak je dionice prodao na Zagrebačkoj burzi u petak 26. travnja zbog čega je promet tim vrijednosnicama toga dana bio najveći, čak 23 milijuna kuna. Prodaja se odigrala u 23 transakcije, a u jednoj je 'prošlo' gotovo 122.000 komada. Ukupno je taj dan protrgovano 161.000 dionica.

Među deset najvećih dioničara hotela Makarska sada je Neven Pivac, član Uprave Mesne industrije, koji je u ovoj transakciji kupio 12 dionica i ima 17.500 dionica te Ivica Pivac s 7100 komada je šesti na listi dionicata. Andabak je 122.000 dionica hotela kupio u listopadu 2008. godine i od tada se nada privatizaciji. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

igrač
Pivac kao ima svoje igrače za privatizaciju? Sve su to špekulacije.

Andabak ih je kupio kad je imao svoje igrače za daljnju privatizaciju (ako se sjećate poništene daljnje privatizacije po početnoj cijeni od 50kn!!!).
Sada kada nema a nestalo mu novaca, odlučio je prodati.

Kolega koc vrijeme će pokazati tko je u pravu a ta braća pivac su bome neki čudaci. Ne idu oni linijom bogaćenja svjetskih lidera već obrnuto.
Samo tog još nisu svjesni.

Čovjek čeka privatizaciju godinama, a sada kada je navodno blizu proda dionice po nižoj cijeni nego što je kupio. Bit će da zna nešto šta drugi ne znaju.

New Report

Close