Forum

Naslovnica Forum Hrvatska privreda Web shop skladište
Pretraživanje
Dionička društva
teda 4.5.2015.
Novi korisnik
-

Registrirala sam firmu, gdje ću se između ostalog baviti i web trgovinom. U uredu za gospodarstvo su mi rekli da moram zadovoljiti MTU za skladište. Oni nisu znali koji su to uvijeti, pa su me poslali u Ured za graditeljstvo…. Oni traže prenamjenu stambenog u poslovni prostor, te jedne prostorije, ali i poseban parking, zaseban ulaz u tu prostoriju koja će biti skladište… Ni sami ne znaju koji zakoni su različiti za web trgovinu od klasične trgovine…
Molim vas vaša iskustva….kako najjednostavnije i najjeftinije realizirati to skladište…
Rado bi čula iskustva nekog tko je to prošao…
Hvala

Mister 8.5.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

unajmi paletni prostor od firmi koje se bave time

spectras 25.8.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

A prodaja u tranzitu ? Tada ti ne treba skladište.

Nešto se može napraviti: brzo, kvalitetno, jeftino. Odaberi dvoje od toga.

just-me 20.9.2017.
Novi korisnik
100%

kazi im da ne izmisljaju i malo prelistaju google… nigdje u EU nijedan webshop nije uslovljen sa tako necim. ja sam u jednoj benelux zemlji gdje ima oko 50.000 webshops. nikakvo posebno skladiste nije uslovljeno, saljem iz kuce, tj sve drzim u maloj sobici na tavanu a u stanu mi je kancelarija. posta dolazi jednom dnevno po moje pakete pa ih ja nemoram vucarati (to cak ulazi u cijenu slanja) pri cemu mi cak i susjedi pomazu ukoliko mene nema kuci tj prime paket ako npr musterija nije zadovoljna i paket se vrati.
bitno je da se ne narusava kucni red i mir i da se drzi poslovnih pravila i etike, dalje me nitko nista ne pita osim da posteno platim sve poreze i dadzbine.

u RH traze od poduzetnika da se drze nekih absurdnih EU pravila sa kojima se poduzetnici u zapadnoj EU uopce ni ne opterecuju a akmoli da ih se drze.

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Ignoriraj sve traženo!

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.