Umirovljenici kritiziraju Marasa: ‘Ministar poduzetništva i obrta odnosno ničega’

Naslovnica Forum Komentari članaka Umirovljenici kritiziraju Marasa: ‘Ministar poduzetništva i obrta odnosno ničega’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Istina.

Životopis
• rođen 13. lipnja 1974. u Zagrebu
• izvanbračna zajednica, otac dvoje djece

Obrazovanje
• Cotrugli Business School, EMBA (Executive Master of Business Administration)
• 1999. diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu
• 1992. maturirao u X. gimnaziji u Zagrebu
• 1988. završio Osnovnu školu „Vladimir Nemet“

Politička karijera
• 2009. potpredsjednik SDP-a Grada Zagreba
• 2008. potpredsjednik Odbora za financije i državni proračun Hrvatskog sabora
• 2007. izabran za zastupnika u I. izbornoj jedinici
• 2000.–2008. član Glavnog odbora SDP-a
• 2000.–2002. predsjednik Foruma mladih SDP-a
• 1998.–2000. potpredsjednik Foruma mladih SDP-a
• član SDP-a od 1997.

Profesionalna karijera
• 2004.–2010. poslovni direktor SDP-a
• 2003.–2004. izvršni direktor Maksima komunikacije, d.o.o.
• 2001.–2003. Hrvatski Olimpijski centar Bjelolasica, d.o.o. – voditelj prodaje, poslovni direktor

i što bi trebali očekivati od ovog lika, jedino što zna je da ništa ne zna

A što očekivati od skupa prosječnih, djelatnika nisko limitiranih intelektualnih osobina, na pozicijama ministara?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

uopće neću braniti Marasa ali molio bih KT1R2 da objavi podatke o gospodinu Lazaru Grujića iz bloka umirovljenici zajedno, čime se bavio i što je radio u životu. To pitam stoga što je očito da raspolaže sa podacima iz života ljudi i sve mi smrdi na stil rada novog predsjednika hdz-a a nije tajna da je taj ogranak umirovljenika trebao podržati hdz nakon izbora.

http://danas.net.hr/novac/ljubo-jurcic-citav-svijet-smanjuje-poreze-a-mi-ih-dizemo evo što kaže prof. Jurčić o amaterskim potezima aktuelne vlasti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ako želiš raditi kao varioc u škveru ili blagajnik u trgovini treba ti bar pet godina iskustva u struci, za ministra ti ne treba ništa, dovoljno je samo sedam godina studirati ekonomiju, najbezvezniji fakultet koji postoji. I sada mi trebamo očekivati da će nam biti bolje.

Antiša, a studij sigurnosti na radu i studij Zaštite okoliša? [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo je gađanje u krivu metu! Treba gledati rezultate posla a ne biografiju. Pratimo što se radi i kritizirajmo ili hvalimo posao. Ako će nam Harvard ili Oxford pomoći onda je lako rješiti problem. REZULTAT samo molim!

@macronet
Ako netko kaže da će biti bolje za šest mjeseci jer će se tada situacija popraviti u europi, onda koja je njegova uloga u čitavom sustavu, glasnogovornik ili analitičar događanja u svijetu? Pa mi nismo izvozno orjentirano gospodarstvo da u tolikoj mjeri ovisimo o događanjima u europi.
Kako vrednovat rezultate kada on sam kaže da na njegove rezultate utječe netko treći tj. on nema nikakvog utjecaja.
Druga stvar stvariti u ovaj resor netkoga tko nema nikakvih dodornih točaka s poduzetništvom i tko nikada nije strahovao dali će do 15. u mjesecu uspiti skupiti za plaću, dali će uspjeti završiti projekt planiranom dinamikom i resursima, dali će se uspjeti naplatiti, dali će mu doći inspekcija u kontrolu itd. je kao da si netkoga tko nezna plivati ubacio na otvoreno more i rekao plivaj do otoka, trebaš samo veslat nogama i rukama.

hrpa šalabajzera na jednom mjestu, izgledaju kao dobro plaćeni loši manekeni posrnule firme svatko na svojoj zasebnoj pisti


… tko nikada nije strahovao dali će do 15. u mjesecu uspiti skupiti za plaću, dali će uspjeti završiti projekt planiranom dinamikom i resursima, dali će se uspjeti naplatiti …

Ma mislim da se u potpunosti slažemo. Ovaj dio posla koji je Vlada odradila je neprimjeren i nedovoljan za popravak gospodarske situacije. No ja se još uvijek nadam da će Vlada otvoriti oči i osim kozmetike i par postotaka promijene poreza gore dole – ući dublje u sustav , koristeći analitičare, bilo strane bilo domaće i početi već jednom s rezovima i pravim potezima.
Potpore, pomoć i subvencije EU su samo riba koju ne trebamo, već je mreža ono što nam treba. Maras bi trebao samo biti dovoljno inteligentan da tu mrežu prepusti stručnjacima i da zeleno svijetlo. Pod stručnjacima ne mislim na upitno sposobne savjetnike iz HOK-a.

New Report

Close