RECIMO NE LOŠIM NOGOMETNIM SUCIMA

Naslovnica Forum Razno Komentari blogova RECIMO NE LOŠIM NOGOMETNIM SUCIMA

Rješenje problema je u razotkrivanju motiva koji suce navode da “navlače na nečiju stranu”; i sudci su dio “kaste” a svaka “kasta” ima svoja pravila koja ne moraju nužno biti i pravična. Jedno od takvih pravila je da pravila koja vrijede za članove “kaste” ne vrijede i za one izvan nje. Da će se “na kraju zasmisliti” sumnjam, dok god postoji motiv za navlačenje na jednu stranu.

Nažalost ja drugog rješenja ne vidim osim da stvarno napustimo teren. Pa svi u Savezu..nacionalnom…županijskom ne trzaju na ovo jer oni svoje plaće uredno dobivaju..suci svoje takse, a delegati koji su obično odavno u mirovini gledaju kako da nešto ušičare. Pa čak mi kažu prije utakmice: Jeste li razgovrali sa sucima da malo domaćinski sude. ja to ne želim odgovorih..a on me pogledao…onako kao neku budalu..

Nažalost i dana se isto dogodilo, sve je režirao pomoćni sudac…poslije utakmice izgubljen u svemiru i sretan što nije loše završio. čak sam ga branio…Ustvari ta kasta je bezobrazna..i netko nešto mora napraviti. Siguran sam da ćemo mi prvi izaći s terena..svi će o tome pisati..i znam da efekta neće biti, ali bar smo pokušali..

New Report

Close