VIDEO: Rimcu u goste stigao svjetski poznati YouTuber, ostao je 'zapanjen'

Foto: Tim Burton Youtube screenshot Foto: Tim Burton Youtube screenshot

Shmee150 je osobni brand Tima Burtona, a.k.a. "Shmee", koji putuje svijetom tražeći najveći i najekskluzivniji mogući automobilski sadržaj.

Sadržaj snima pomoću svoje video selfie tehnike.

O posjeti je izvijestio i Mate Rimac, linkajući snimljeni video koji je Burton u četvrtak stavio na YouTube.

Shmee je poznat od entuzijasta do serijskih kupaca hiper-automobila, pa čak i srednjoistočnih šeika. Snima avanture i auto-događaje.

Tim dijeli svoja osobna iskustva u luksuznom automobilskom svijetu kroz mnoge društvene medije, a posebice YouTube.

Koristi svoja iskustva, entuzijazam i jasan način govora u videima kako bi prikazao svijet superautomobila svojoj brzorastućoj publici.

U samo 20 sati od objavljivanja video je skupio preko 51 tisuću pregleda, a nastavlja se intenzivno pregledavati od strane 1,7 milijuna Burtonovih pretplatnika, ali i mnogih drugih do kojih je stigla vijest o posjetu Hrvatskoj.

U videu pod nazivom ‘Visiting Rimac’ Burtona je kroz tvornicu električnih jurilica proveo osobno Mate Rimac, pokazajući mu gdje se sastavljaju vozila C_Two i Concept_One.

“Biti u mogućnosti posjetiti objekt i da vas okolo vodi Mate, osnivač i izvršni direktor, otvorilo mi je oči - što se događa i nadam se da ćete uživati u ovom iskustvu koliko i ja”, naveo je Burton prethodno opisujući kako je kompanija Rimac u manje od desetljeća narasla na 500 zaposlenika te surađuje s istaknutim proizvođačima kao što su Aston Martin i Porsche.

“Ne mogu se dovoljno zahvaliti Mati i timu u Rimcu za ovu nevjerojatnu priliku. Podjednako sam zapanjem Matinim znanjem o svakom dijelu procesa, doista impresivno. Iako je ovaj videozapis mogao biti izrezan i skraćen, toliko je ga je zanimljivo čuti dok nas vodi da sam osjećao da bi cijela nerezana verzija trebala biti dostupna”, najavio je video Shmee150.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!