Tisak se sada bavi i otkupom starog papira

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2013. u 14:20
Thinkstock

Jedna osoba može donijeti maksimalno 150 kilograma starog papira. Otkup se vrši po cijeni od 50 lipa za kilogram papira.

Tisak je ponudio građanima mogućnost otkupa starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram papira. Sakupljanjem starog papira značajno se smanjuje količina otpada koja se odlaže na deponije te se također dobiva sirovina za proizvodnju novog papira, stoji u priopćenju te Agrokorove tvrtke.

Tisak otkupljuje dnevne novine, letke, časopise i kataloge koje je prije predaje potrebno sortirati te odvojiti novinski papir i letke od časopisa i kataloga. Vrlo je važno da papir bude čist – bez primjesa (folija, plastificiranih dodataka), ističu iz Tiska. Jedna osoba može donijeti maksimalno 150 kilograma starog papira. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na bilo kojem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Prilikom isplate novca nije moguće tražiti R1 račun.

U Zagrebu je stari papir moguće predati radnim danom od 8-15 h te subotom od 7-12 h na adresama: Slavonska avenija 2 (ulaz sa Odranske ulice) i Samoborska cesta 132. U ostalim gradovima otkup se vrši radnim danom i subotom u vremenu od 9-13 h na sljedećim adresama: Bjelovar (Hrvatskog proljeća 8), Dubrovnik (Žuljanska 1), Karlovac (Kranjčevićeva bb), Osijek (Jablanova 37), Požega (A. Kanižlića 14), Rijeka (Kukuljanovo 375), Sisak (Braće Čulig 22), Slavonski brod (Sjeverna vezna cesta bb), Split (Dugopolje, Dugopoljska 17), Šibenik (113. Šibenske brigade HV 179), Varaždin (Gospodarska 29 d), Vinkovci (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 31), Zadar (Biogradska cesta 52), Žminj (Matka Laginje bb).

Komentari (11)
Pogledajte sve



Eto bi sam blizu. Pije dva mjeseca sam napisao da ce se poceti baviti odvozom glomaznog otpada.

Ako su pametni početi će instalirati utičnice za punjenje električnih vozila. EU bi mogla najednom tu jako osjetiti porast tih vozila.

Ne znam jel ijedna benzinska to nudi kao opciju.
[/quote]

bio bi napredak da benzinske počnu nuditi kvalitetno gorivo. a ne ovo mađarsko smeće koje nam uvaljuju. a za 20 godina mogu nuditi i utičnice.

Otkup papira u Zagrebu – 3K.F. d.o.o otkupljuje papir po najboljim cijenama

hoće li netko iz Vlade brojati riječi na tim starim novinama?
za svakih 25.000 riječi dobiješ po kunu

Ponuda za preuzimanje dionica Tiska ?

NEDAM MOJE DIONICE TISKA !

jer i ja kao djelomični vlasnik Tiska želim uživati u dobiti koju će ostvariti uštedom .

…”imao bi čak 1.650 kioska i donijela bi svojim vlasnicima, kako sami procjenjuju, uštede od 12 do 25 milijuna kuna godišnje optimiziranjem prodajne mreže, nabave i administracije.”

New Report

Close