Promjena u Upravi Konzuma - članica Uprave Ines Lozić dala ostavku, imenovan novi član

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor za novog člana Uprave imenovao Uroša Kalinića, promjene su u Upravi trgovačkog lanca Konzuma objavljene u utorak na internet stranicama Agrokora.

Kako se navodi u objavi, dosadašnja članica Uprave zadužena za financije i IT Ines Lozić obavijestila je Nadzorni odbor Konzuma da daje ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju. Njezina ostavka stupila je na snagu dana 25. rujna 2018. godine, po zaključenju redovne glavne skupštine društva.

"Ines Lozić se Konzumu pridružila u lipnju 2017. godine i u najtežim trenucima poslovanja Konzuma dala je ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave, na čemu joj se izvanredna uprava zahvaljuje", ističu iz izvanredne uprave Agrokora.

Po primitku obavijesti Ines Lozić, održana je sjednica Nadzornog odbora Konzuma na kojoj su članovi tog tijela primili na znanje ostavku članice Uprave i imenovali novog člana Uprave Konzuma Uroša Kalinića, zaključuje se u objavi na internet stranicama Agrokora.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!