Prima otvorila novu tvornicu, zaposlit će četrdesetak ljudi

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2014. u 10:53
Press foto

Prima grupa je u Novoj Gradiški otvorila novu tvornicu madraca čime njeni proizvodni kapaciteti sada iznose 11.000 komada mjesečno.

Prima grupa je u Novoj Gradiški otvorila novu tvornicu madraca čime njeni proizvodni kapaciteti sada iznose 11.000 komada mjesečno, priopćeno je iz kompanije.

"Etablirana kao proizvođač kvalitetnog namještaja Prima je ovom investicijom odlučila modernizirati proizvodne kapacitete i proširiti asortiman u segmentu madraca za spavanje, tako da će sada uz dodatne kapacitete novog proizvodnog pogona, mjesečno proizvoditi 11.000 komada madraca mjesečno", kaže se u priopćenju.

Ovime Prima povećava efikasnost i konkurentnost proizvodnje madraca s bonnell i džepićastim opružnim jezgrama. Novom tvornicom u Novoj Gradiški Prima je otvorila i mogućnost zapošljavanja, pa se planira da će u predstojećem razdoblju svoje radno mjesto u njoj pronaći četrdesetak djelatnika, zaključuju iz tvrtke. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

popljačkali su brestovac iz garešnice pa sad otvaraju nove tvornice. uspjeli su uništiti najaču tvornicu namještaja u hrvatskoj i da nitko nije za to odgovarao.

New Report

Close