Kompanija Sense Consulting ojačala je svoj savjetnički tim

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2015. u 11:14
Foto: Sense Consulting

Vodeća hrvatska tvrtka za poslovno savjetovanje zapošljavanjem obrazovanih, mladih i talentiranih stručnjaka nastavlja jačati svoju poziciju regionalnog lidera na području poslovnog savjetovanja.

Vodeća hrvatska konzultantska tvrtka Sense Consulting ojačala je savjetnički tim s troje novih stručnjaka. Anamaria Žigman, Vesna Žarak i Tea Kurfürst dolaze na pozicije savjetnika u odjel za EU fondove i nacionalne poticaje.

Anamaria Žigman će na poziciji Junior Consultanta biti zadužena je za izradu poslovnih planova, investicijskih studija, financijskih modela te provedbu projekata sufinanciranih iz nacionalnih programa i fondova EU. Prethodno iskustvo stekla je radeći na visokom učilištu. Žigman je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Računovodstvo i revizija. 

Vesna Žarak će kao Junior Consultatnt pružati podršku poduzetnicima u dobivanju bespovratnih sredstava iz nacionalnih i EU fondova. Prije dolaska u Sense Consulting radila je tri godine kao voditelj zaštitnih arheoloških istraživanja u sklopu državnih infrastrukturnih projekata. Stekla je iskustvo i u neprofitnom sektoru, gdje je kao volonter radila na pronalasku izvora financiranja za projekte, te je sudjelovala na izradi više projektnih prijava. Diplomirala je arheologiju i povijest na Sveučilištu u Zadru, te je na Otvorenom učilištu Algebra završila program Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Tea Kurfürst, nova je asistentica Sense Consultinga, a radit će na poslovima izrade projektne dokumentacije, poslovnih planova, financijskih modela, istraživanja tržišta i analiza u okviru natječaja nacionalnih institucija i EU fondova. Prethodno poslovno iskustvo stekla je volontirajući u neprofitnim organizacijama te obavljajući stručne studentske prakse u renomiranim poduzećima. Apsolventica je na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Računovodstva i financija na Veleučilištu VERN´, gdje je završila i preddiplomski stručni studij Ekonomije poduzetništva kao i dvogodišnji EU Modul o politikama financiranja, projektnom ciklusu te programima i fondovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close