Hrvatska kuhinja proglašena proizvodom mjeseca u Velikoj Britaniji

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2016. u 14:40
Foto: Press

Osim uobičajenih kućanskih aparata kuhinja PIA ima i televizor integriran u vrata, a u dva poteza pretvori se u ormar.

Utjecajni britanski časopis za lifestyle, arhitekturu i dizajn ICON objavio je u broju 156 za lipanj 2016. selekciju od 31 proizvoda i među njima proizvodom mjeseca proglasio pop-up kuhinju PIA, dizajniranu od strane direktora zagrebačke tvrtke Dizz Concept, Darka Špiljarića ujedno i direktora tvtke Inkea. Istodobno je pop-up kuhinja PIA završila i u selekciji od 24 proizvoda u OnOffice časopisu za arhitekturu i dizajn na poslu (br. 108, lipanj 2016).

U oba časopisa istaknuli su posebnosti kuhinje PIA kao što su ušteda dragocjenog prostora povećavanjem vlastite iskoristivosti te jednostavnost i brzinu montaže. Zbog toga je PIA predstavljena kao idealno riješenje za većinu manjih stanova, te za turističke objekte, urede i domove za starije ljude i studente.

Naime, na samo  1,5 m2 smješteni su svi sadržaji klasičnih kuhinja veličine 3,6 metara.  Osim uobičajenih kućanskih aparata kuhinja PIA  ima i televizor integriran u vrata, a u dva poteza pretvori se u ormar.

Prvi puta javnosti je izložena na zagrebačkom sajmu Ambienta 2014. Upravo radi svoje posebnosti kuhinja PIA dobitnica je mnogih prestižnih međunarodnih nagrada od kojih se posebno ističu Interior Innovation Award – Best of Best 2015 i Green Product Award Selection 2016.

Komentirajte prvi

New Report

Close