Glasovanje o izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja : Za Ingru zakazano ročište 26. ožujka

Autor: Suzana Varošanec , 18. ožujak 2014. u 23:25
Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre. Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL

Ročište će se održati u 13 sati na Zagrebačkom velesajmu.

Nagodbeno vijeće Financijske agencije zaduženo za postupak predstečajne nagodbe zagrebačke Ingre zakazalo je za 26. ožujka ročište za glasovanje izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja. Ročište će se održati u  13 sati na Zagrebačkom velesajmu. No, Vijeće poručuje vjerovnicima da formatizirani obrasci za glasovanje koji su zaprimljeni do danas kad je i objavljen izmijenjeni Plan, kao i oni sastavljeni do dana njegove objave a budu zaprimljeni kasnije, nevažeći su. 

"Pozivaju se vjerovnici koji su glasovali o prethodnom Planu financijskog restrukturiranja da ponovno glasuju o izmijenjenom Planu financijskog restrukturiranja", obavještava Vijeće. 

U svojem obrazloženju podsjeća da je 25. veljače održano ročište za utvrđivanje tražbina, te da su tablice koje čine sastavni dio  rješenja objavljene 3. ožujka. Nadalje, navode da je Ingra 18. ožujka podnijela izmijenjeni Plan koji je danas i objavljen na web stranicama FINE, a o kojem će se glasovati na zakazanom ročištu.

Vjerovnici mogu glasovati osobno na ročištu za glasovanje, popunjavanjem formatiziranog obrasca, u dva primjerka, a vijeće upozorava vjerovnike da ime i prezime osobe ovlaštene za glasanje mora biti čitko napisano, mora biti naznačena njezina funkcija u društvu te od strane iste osobe formatizirani obrazac mora biti i potpisan. Uz isti mora biti priložen izvadak iz sudskog registra, odnosno preslika ili ispis s interneta iz kojega je vidljiva ovlast za zastupanje, odnosno, ovlast za davanje punomoći. Ako glasuje osoba koja nije ovlaštena za to, mora imati punomoć.

Vjerovnici koji neće pristupili ročištu za glasovanje mogu glasati i tako da formatizirane obrasce dostave u Pisarnicu predstečajnih nagodbi, najkasnije do početka ročišta za glasovanje, u dva primjerka. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

trebali ste sazvati 25.03.

Tad mi je rođendan, pa da Vam malo sreće donesem i otvorim šampanjac.[emo_palacg]

New Report

Close