Do 2015. Plodine imaju u planu otvoriti 100 trgovina u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2013. u 13:25
Novotovorena trgovina u Slavonskom brodu (press foto)

Do 2015. Plodine imaju u planu otvoriti 100 trgovina u Hrvatskoj, povećati broj djelatnika, doseći ukupni prihod od 5,0 mlrd kuna godišnje.

Do 2015. Plodine imaju u planu otvoriti 100 trgovina u Hrvatskoj, povećati broj djelatnika, doseći ukupni prihod od 5,0 mlrd kuna godišnje, te učvrstit drugu poziciju na tržištu u maloprodaji s udjelom od 20%, poručuju iz tvrtke Plodine, sa sjedištem i Upravom u Rijeci, a koja je danas u sklopu novog trgovačkog centra City Colosseum u Slavonskom Brodu otvorila svoj 72. objekt veličine supermarketa.

Ukupna vrijednost cjelokupne investicije iznosi 12 milijuna kuna.

Novo prodajno mjesto ukupne je površine 3500 m2 te zapošljava 60 djelatnika, a kupcima nudi više od 20.000 proizvoda poznatih brendova, kao i 850 proizvoda vlastite robne marke. Pored široke ponude prehrambenih i drogerijskih proizvoda, novi supermarket Plodine nudi i proizvode za kućanstvo, tekstil, program za djecu, svježe pekarske proizvode i sezonske proizvode, te svježe mesne proizvode i ribu. Najveći dio proizvoda proizvodi se u suradnji s domaćim proizvođačima, naglašavaju iz Plodina.

U proteklih 5 godina Plodine su u razvoj uložile 1,76 mlrd. kuna i otvorile 32 novih objekata. Otvaranje supermarketa u Slavonskom Brodu dio je dugoročne strategije Plodina koja za cilj ima povećanje ukupnih prihoda na cca 5,0 mlrd kuna godišnje te učvršćivanje na 2 mjestu maloprodaje s tržišnim udjelom od 20%.

„Slavonski Brod je grad na raskrižju prometnica koji ima veliki potencijal zahvaljujući jednom od naših najprometnijih graničnih prijelaza (Slavonski Brod – Bosanski Brod) s prosječnim prometom od 7 milijuna putnika godišnje. Drago nam je što i na istočnom dijelu Hrvatske kupcima možemo ponuditi bogatu lepezu kvalitetnih proizvoda“,  kazala je članica uprave Đozi Heberling.

Otvorenju novog supermarketa prisustvovali su uz Đozi Heberling, članicu Uprave Plodina i Jurica Pedić, izvršni direktor nabave te Igor Cota, izvršni direktor maloprodaje. 

Shodno najavljenim budućim planovima, sredinom svibnja Plodine otvaraju supermarket na otoku Krku u gradu Krku.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

vlada vlada pa sta ce vam gazda toda reci , pa konkurenciju mu pustate u hr ,hahahah , lose za hr gospodarstvo.

New Report

Close