Belje, Vupik, PIK Vinkovci i Žitnjak odgodili objavu revidiranih izvješća za 2016.

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. srpanj 2017. u 10:23
Foto: Davor Javorović / Pixsell

U gotovo istovjetnim obavijestima tih Agrokorovih tvrtki kaže se kako revidirana financijska izvješća za 2016. godinu neće biti objavljena u ranije navedenom rok.

Belje, Vupik, PIK Vinkovci i Žitnjak u petak su izvijestili da neće objaviti financijska izvješća za 2016. godinu u ranije najavljenom roku do 31. srpnja, jer revizori do tada neće stići završiti posao.

U gotovo istovjetnim obavijestima tih Agrokorovih tvrtki kaže se kako revidirana financijska izvješća za 2016. godinu neće biti objavljena u ranije navedenom roku, s obzirom da ih zbog složenosti i opsega posla, tvrtke i ovlašteni revizori nisu dovršili.

U obavijestima se podsjeća kako je 14. lipnja objavljeno da zbog izuzetnog opsega posla i znatne složenosti poslova novoimenovani revizori neće biti u mogućnosti provesti reviziju u rokovima koji su bili predviđeni prilikom njihova imenovanja, već je prema tadašnjim predviđanjima najavljeno da će revidirana financijska izvješće za 2016. godinu biti objavljena do 30. odnosno 31. srpnja, a izvješća za prvi kvartal i drugi kvartal 2017. godine istovremeno i to najkasnije do 31.08.2017.godine.

Ledo i Tisak pridružili su se Belju, Vupiku, PIK-u Vinkovci i Žitnjaku koji su ranije u petak izvijestili da neće objaviti financijska izvješća za 2016. godinu u najavljenom roku do 31. srpnja, jer revizori do tada ne stignu završiti posao.

Revidirana financijska izvješća za 2016. godinu neće biti objavljena u ranije navedenom roku, s obzirom da ih zbog složenosti i opsega posla tvrtke i ovlašteni revizori nisu dovršili, kažu u Ledu i Tisku, a prethodno i u drugim Agrokorovim kompanijama Belju, Vupiku, PIK-u Vinkovci i Žitnjaku.

U obavijestima se podsjeća kako su revidirana izvješća za 2016. godinu bila najavljena do 30. odnosno 31. srpnja, a izvješća za prvi i drugi kvartal 2017. godine istovremeno i to najkasnije do 31.08.2017.godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close