Agrokor u rad pustio Konzum Klik

Autor: Bernard Ivezić , 29. studeni 2015. u 22:01
Foto: Dominik Grgurić / Pixsell

Konzum klik na internetu nudi pojednostavljeno sučelje za kupovinu, lakšu navigaciju i izbor koji je nešto drugačiji od Konzumovih fizičkih trgovina.

Agrokor je tijekom vikenda u rad pustio novu internetsku trgovinu Konzum Klik i time otkrio prvi rezultat projekta A007 kojim se koncern želi pozicionirati kao regionalni Amazon.

Konzum klik na internetu nudi pojednostavljeno sučelje za kupovinu, lakšu navigaciju i izbor koji je nešto drugačiji od Konzumovih fizičkih trgovina. Koncern je za ponedjeljak najavio službeno predstavljanje nove trgovine. Sjedište Konzum Klika je u bivšem Getroovom centru u Vrbanima u Zagrebu gdje je koncern izgradio visoko-automatizirani distributivni centar namijenjen isključivo za prodaju putem interneta.

Uz Agrokor, na hrvatsko tržište ulazak planira i češki Mall.cz, ali navodno i drugi igrači, pa se očekuje jačanje domaće e-trgovine.     

Komentari (4)
Pogledajte sve

kakav vas Amazon spopao. Konzum je više kao Walmart, supermarket koji online prodaje svoje proizvode. Dok Amazon prodaje artikle drugih trgovaca koji tamo otvore trgovinu. Treba se malo informirati

Onaj koji nije pročitao članak ne bi trebao komentirati..Ispadate smiješni nama koji smo pročitali 😉

Tko je usporedio Konzum Klik s Amazonom očigledno ne zna niti kako Amazon funkcionira.

lin k na taj “klik”?
Nema.
Pametnome dovoljno o ovom velikom tehn. napretku.

New Report

Close