Agrokor postao strateški partner ZIP-a

Autor: Bernard Ivezić , 10. lipanj 2013. u 13:27
Ivica Todorić, čelnik Agrokora (Photo: Robert Anic/PIXSELL)

Agrokor je potpisao stratešku suradnju sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva, doznaje Poslovni dnevnik.

Agrokor je potpisao stratešku suradnju sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva, doznaje Poslovni dnevnik. Iz ZIP-a doznajemo da se suradnja temelji na financijskoj potpori, te pružanju pristupa znanjima i tehnologijama s kojima raspolaže Agrokor. Kako pojašnjavaju u ZIP-u, poseban naglasak je dan na suradnju kroz Agrokorovu tehnološku kompaniju mStart. Dodaju da će se u suradnju, prema potrebi, uključivati i ostale kompanije iz Koncerna.

Ivo Špigel, predsjednik ZIP-a ističe da je liderska pozicija Agrokora u regiji od posebnog značenja za mlade poduzetnike, jer će im ubrzati pristup velikom tržištu dok će ZIP-u omogućiti da privuče veći broj kvalitetnih regionalnih projekata.

U Agrokoru kažu da time nastavljaju stavljati naglasak na primjenu novih tehnologija te njihovog razvoja i ulaganja u njih. Kroz sustav mentorstva pružat će uvid u moderne tehnologije kojima Koncern raspolaže što će stvoriti preduvjete za poticanje startup ideja poduzetnika i razvoj rješenja za Koncern. Navode da je ovom suradnjom Agrokor dao podršku novim generacijama poduzetnika početnika koji bi svoje mjesto mogli naći na tržištu ili u nekoj od kompanija Koncerna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Moš, mislit….! Iza mstarta- stoji- kupnja inovacija- ideja, novih planova…
a ne humanizam za početnike…

New Report

Close