Tinejdžer postao fotomodel zahvaljujući Instagramu i ‘selfie’ fotografijama

Autor: Poslovni.hr , 14. srpanj 2014. u 14:18
Thinkstock

Zahvaljujući Instagramu i društvenim mrežama, današnji tinejdžeri ne moraju ni napustiti svoje sobe kako bih ih se primijetilo.

Ako ne znate priču o tome kako je Kate Moss postala supermodel, evo skraćene verzije: 14-godišnja Kate je 1988. godine prolazila sa svojom majkom kroz zračnu luku JFK i tamo ju je primijetila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm Model Managment, piše Business Insider. Ostalo je povijest.

Nekad je bilo potrebno pojaviti se na javnom mjestu da bi se postalo modelom, a zahvaljujući Instagramu i društvenim mrežama, današnji tinejdžeri ne moraju ni napustiti svoje sobe kako bih ih se primijetilo.

Takva priča prati i Charlesa Levija, 17-godišnjeg mladića iz Britanije, koji je počeo na Instagramu objavljivati isječke iz svoga svakodnevnog života, uključujući i selfie fotografije. Međutim, to ga je u konačnici dovelo do suradnje s profesionalnim fotografom Richardom Sawyerom, koji ga je nazvao mladim Leom DiCaprijem.

Charles Levi je uz dopuštenje objavio i Sawyerovo fotografije na Instagramu, u nadi da će ga netko iz svijeta mode primijetiti. Nije dugo čekao kada ga je kontaktirao Jamie McHugh iz Chadwick Modeling Agency i ponudio mu priliku da postane model.

Daily Mail javlja da je Charles, otkad je potpisao ugovor, sudjelovao na četiri snimanja uključujući i za muški modni časopis F**king Young. Levi trenutno ostaje "čvrsto na zemlji" jer prvo želi završiti školu i biti siguran da se snimanja neće preklapati s nastavom.

Instagram profil Charlesa Levija možete vidjeti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close