Stotinjak milijuna gledatelja iz 40 zemalja uživa u kadrovima s hrvatske obale

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2015. u 11:18
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Snimljeno je deset polusatnih epizoda u kojima će nautičari i ljubitelji mora upoznati brojne prirodne i kulturne znamenitosti naše obale, marine i gradove, hrvatsku gastronomiju…

Stotinjak milijuna gledatelja iz 40 zemalja na specijaliziranom kanalu posvećenom nautičkom turizmu, Nautical Channel, od ponedjeljka uživa i u kadrovima s hrvatske obale. Kroz televizijski serijal "Sail-Ho! Croatia", koji na engleskom jeziku vodi Vlatka Pokos, snimljeno je deset polusatnih epizoda u kojima će nautičari i ljubitelji mora upoznati brojne prirodne i kulturne znamenitosti naše obale, marine i gradove, hrvatsku gastronomiju, hotele, ponudu sportova na vodi i sve što današnjima turistima, osobito nautičarima, može biti zanimljivo.

"Naše nas prirodno bogatstvo čini jednom od najpoželjnijih destinacija među nautičarima, a to pokazuju i dosad ostvareni rezultati", ističe Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, jednog od pokrovitelja projekta.

Inače, program Nautical Channela emitira se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu na engleskom, njemačkom, francuskom i ruskom jeziku.

Mogu ga vidjeti gledatelji u gotovo cijeloj Europi te SAD-u i cijeloj Rusiji, a odnedavno i u Australiji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close