Iako je kraj rujna, hotel Aminess Maestral u sastavu grupacije Aminess hoteli i kampovi tvrtke Laguna Novigrad još je pun, a sinoć je bilo ispunjeno svako od 80-tak mjesta u njihovom a la carte restoranu Oliveto, na pretposljednjoj večeri Aminess Wine&Gourmet Nights u ovoj godini, fine-dining eventu s poznatim istarskim chefom Davidom Skokom. Radi se o projektu koji ide već treću godinu, svakog zadnjeg petka od travnja do listopada, a cilj mu je promocija istarske kuhinje i vinske ponude te lokalnih sezonskih namirnica.
Event se realizira tako da se gostima pripremaju jela od nekoliko slijedova u otvorenoj kuhinji, tako da gosti ne samo da mogu gledati što se radi već mogu i zaviriti u lonce i tanjure i popričati sa svojim kuharima u pauzama ili se s njima fotografirati za uspomenu. Sama večera košta 350 kuna po osobi, a gosti je mogu kombinirati s različitim paketima s boravkom u hotelu, od wellnessa do manifestacije Wine&Walk, jedinstvene šetnje s vinskom čašom u ruci, uz degustacije lokalnih vina i istarskih zalogaja, čije je današnje izdanje u potpunosti rasprodano.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu