10 najprivlačnijih zemalja za umirovljenički život

Thinkstock Thinkstock

Sa svojim niskim troškovima života, ugodnom klimom i niskim cijenama imovine, Ekvador je petu godinu za redom proglašen najboljim odredištem za umirovljenički život Amerikanaca i Kanađana.

Sa svojim niskim troškovima života, ugodnom klimom i niskim cijenama imovine, Ekvador je petu godinu za redom proglašen najboljim odredištem za umirovljenički život Amerikanaca i Kanađana.

U redovnom godišnjem istraživanju portala IternationalLiving.coma, Ekvador je po peti put dobio najviše ocjene za umirovljenički život. Na drugom mjestu je Panama, a dalje slijede Malezija, Meksiko i Kostarika. "Mislim da je ta kombinacija gostoljubivosti, ugodne klime, niskih troškova i relativne blizine SAD-u najbolji umirovljenički paket koji Amerikanci i Kanađani mogu dobiti", kazao je urednik portala Dan Prescher.

Istraživanje je temeljeno na sljedećim faktorima: troškovima života, klimatskim uvjetima, cijenama imovine, zdravstvenom skrbi, lakoćom integriranja umirovljeničkom infrastrukturom i načinima zabave te posebnim beneficijama za umirovljenike. U deset najprivlačnijih zemalja za umirovljenički život još su se uvrstili Urugvaj, Kolumbija, Španjolska, Tajland i Malta.

Komentari (4)
 • tramell
  tramell 16:18 7.1.2013.

  http://www.youtube.com/watch?v=skB_o1DCsa4 [youtube.com]

 • jod
  jod 14:24 7.1.2013.

  Ja ne razumijem ovu rečenicu: “Istraživanje je temeljeno na sljedećim faktorima: troškovima života, klimatskim uvjetima, cijenama imovine, zdravstvenom skrbi, lakoćom integriranja umirovljeničkom infrastrukturom i načinima zabave te posebnim beneficijama za umirovljenike.” Je li to netko pročitao, ili je samo lektor intervenirao na pola, a pola je ostalo iščašeno?

 • sulejmanmali
  sulejmanmali 1:45 6.1.2013.

  Mirogoj bb. Smještaj i tišina zagarantirani, dok imate love da plaćate najamninu.

  U suprotnom Vas izvade, usitne i bace u zajedničku rupu.

  Treba osloboditi rake za ove dođoše kaj imaju love, a žele biti mrtvi na nivou.

  Kao da je važno, kad ti je duh potpuno na drugom mjestu.

  lp

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve