Znate li koji je bogataš hit na tražilicama?

Autor: Ana Blašković , 15. lipanj 2021. u 14:35
FOTO: Pixabay

Nazovite to kako želite – znatiženja, inspiracija ili zabadanje nosa, ali svakog se mjeseca u internetske tražilice stotinama tisuća puta potraži: Koliko je bogatstvo XY-a?

Nazovite to kako želite – znatiženja, inspiracija ili zabadanje nosa, ali svakog se mjeseca u internetske tražilice stotinama tisuća puta potraži: Koliko je bogatstvo XY-a? Pri čemu je XY globalno poznato poduzetničko ime.

Osnivač Amazona i vlasnik Washington Posta utimativni je hit na globalnim tražilicama. U posljednjih mjesec dana “Jeff Bezos net worth” upisana je u tražilice čak 971.000 puta diljem planete, pokazuje MoneyTransfers.com. Njegovo neto bogatstvo procjenjuje se (trenutno) na oko 185,5 milijardi američkih dolara.

Slijedi ga Elon Musk osnivač Tesle (čije je performanse nedavno potukla Nevera našeg Mate Rimca) i SpaceX-a o čijem se bogatstvu raspitivalo čak 779.000 radoznalih glava proteklog mjeseca. Odgovor je (procijenjeni, naravno) 152,3 milijarde dolara.

Bill Gates na trećem je mjestu s 288.000 pretraga među kojima će se sigurno naći dušobrižnika koje brine koliko će od 126,7 milijardi dolara pripasti supruzi Melindi nakon razvoda. 

Šef Facebooka Mark Zuckerberg je na 5. Mjestu sa 125.000 upita, a nezaustavljivi vlasnik Berkshire Hathawaya 90-godišnji Warren Buffett na 8. mjestu s 71.000 pretraga. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close