Vrdoljak: Ne pada mi na pamet biti u bageru kada krene rušenje

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2012. u 15:50

Ne pada mi na pamet biti u bageru na čelu kolone kad krene rušenje bespravno sagrađenih objekata, izjavio je ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak gostujući u Intervjuu tjedna na radijskoj mreži Soundset.

Rušenje počinje za tjedan dana, no ministar poručuje da ‘’želja nije bila pokazivati mišiće’’ nego krenuti s novim zakonom i nižim naknadama za legalizaciju, izvjestio je Soundset. “Nije ministarski posao sjediti u bageru, niti imam tu namjeru, kao da ću glumiti Cezara pa dići palac gore tko ostaje, a tko pada. To rade građevinski inspektori” , rekao je Vrdoljak . Ministar ističe kako će prve ocjene kampanji za legalizaciju moći dati tek nakon nekoliko mjeseci.

Vrdoljak je progovorio i o privatnom životu. Tjedan mu je počeo uzbudljivo. U ponedjeljak je bio u Osijeku, gdje je sedmogodišnju kćer iz prvog braka otpratio na prvi dan škole. Vratio se i u svoju mladost. Na pitanje kad se zadnji put potukao, odgovorio je: ‘Jako dugo nisam, nisam ratoboran, al’ sam se znao potući.’

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close