VIDEO Evo nove himne za Euro, da Vatreni ‘ostave srce za Hrvatsku’

Autor: poslovni.hr , 19. svibanj 2021. u 12:11
Foto: PD

Zagrebačka pivovara lansirana novu kampanju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju za predstojeće Europsko prvenstvo. Najdugovječniji partner Vatrenih je i sponzor nove navijačke pjesme, a uz Euro je proizveo i novu ograničenu seriju limenki s igračima kao ambasadorima.

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na predstojećem Europskom prvenstvu pratit ćemo sasvim sigurno i uz piva, ispijajući ih okupljeni na terasama, trgovima ili kod kuće. Jedan od tradicionalnih partnera reprezentacije je Zagrebačka pivovara, kroz svoj najjači brend Ožujsko, za koji je pokrenuta i nova marketinška kampanja, s televizijskom spotom i ograničenom serijom limenki.

Kampanju su u Žuji nazvali “Ostavi srce za Hrvatsku”, a njen je dio i nova navijačka himna, za koju su se pobrinuli tko bi drugi nego Zaprešić Boys. Ovaj puta u suradnji s bendom Opća opasnost stvorili su pjesmu “8 slova”, koja se već može čuti u eteru, a naveliko se lajka i na YouTube kanalima glazbenika iz Zaprešića i Županje.
U povodu lansiranja nove Žujine kampanje, koju krase TV spotovi puni emocija, uspijevajući graditi dobru i pozitivnu atmosferu navijanja u Hrvatskoj, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Miroslav Holjevac kaže:
“Iznimno smo ponosi na našu čvrstu, više od dva desetljeća dugu, suradnju s našom nogometnom reprezentacijom. Rezultati brojnih utakmica proslavili su se ili isplakali upravo uz našu Žuju i zato ostajemo uz naše Vatrene. Nakon što nam je pandemija svima poremetila prošlogodišnje planove, ove godine uvjereni u sjajnu igru naših nogometaša idemo zajedno po nove pobjede”.

Glavni motiv spota i cijele kampanje “Ostavi srce za Hrvatsku” jest, kako je ustvrdila direktorica marketinga pivovara Ana Štebih Pinjuh, da Hrvati uvijek navijaju srcem dok igraju njihovi ljubimci Vatreni.
“Naši nogometaši, njihova igra i uspjesi već godinama inspiriraju naš kreativni tim za sjajne kampanje. Kažu da ne možeš živjeti bez srca. Ali mi…mi smo ga spremni ostaviti. Baš kao i igrači na terenu, naši navijači daju sve od sebe. I kao što su igrači spremni ostaviti srce na terenu, hrvatski navijači spremni su ga ostaviti gdje god se nalaze. Žuja je i ove godine punim srcem uz sve njih”, ispričala je o kampanji.Nogometaši su i “manekeni” nove limitirane serije limenki Ožujskog piva, kao njeni ambasadori. To su Bruno Petković, Nikola Vlašić, Marcelo Brozović i Dominik Livaković. Utakmice naših nikako dočekati, nakon lanjske odgode Euro se napokon odigrava, Hrvatska ga otvara na slavnom londonskom Wembleyu 13. lipnja, protiv domaćina Engleske, 18. lipnja igra protiv Češke u Glasgowu, gdje igra i posljednju utakmicu u D skupini, 22. lipnja protiv domaćina Škotske. Navijački se nadajmo da će igrači izbornika Zlatka Dalića na tim ogledima biti bolji od suparnika i plasirati se u drugu fazu prvenstva. I da ćemo te uspjehe znati odgovorno slaviti, uz ostalo i s pivom u ruci.

Komentirajte prvi

New Report

Close