Sutra je Super srijeda na Mondu! Pogledaj što te čeka!

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2015. u 11:04
Sutra je Super srijeda na Mondu! Pogledaj što te čeka!

Samo vas sutra na Mondo.hr očekuje Super srijeda uz akcijske cijene 3 proizvoda.

Uz Mondo.hr srijeda više nije obična – postala je Super srijeda! Uživajte u 24 sata ispunjena odličnim popustima, a prva Super srijeda donosi vam uštede na tri vrhunska brenda: Garmin, Calvin Klein i Nikon. Krećemo točno u ponoć, a akcijska ponuda je aktivna 24 sata.

Za uspomene koje traju

Zabilježite sve lijepe trenutke uz Nikon Coolpix 6700. Ovo je veoma lagan i tanak fotoaparat s 3'' ekranom kojeg uvijek možete imati uz sebe. Uz 10x optički zoom i 20 megapiksela zabilježite sve svoje uspomene u odličnoj kvaliteti i oštrini. Sutrašnja akcijska cijena iznosi samo 749,99 kn. Vaša ušteda je odličnih 250 kn.

Moderan, svjež i zavodljiv Calvin Klein miris

Parfema nikada dovoljno, a ovo si proljeće možete razveseliti odličnim CK Euphoria Forbidden ženskim parfemom koji će svojim svježim i cvjetnim mirisom probuditi tajanstvenost u vama. Samo sutra ovaj parfem od 50 ml može biti vaš za 149 kn uz nevjerojatnu uštedu od 240 kn. 

Rušite sportske rekorde uz Garmin sat

Mnoge su svjetske zvijezde odlučile trenirati upravo uz Garmin pa zašto ne biste probali i vi? Engleski maratonac Steve Way svoj je sportski uspjeh stekao uz Garmin sat koji mu je pomogao pri mjerenju podataka kao što su udaljenost, brzina i kalorije. Neka Garmin Forerunner 620 HRM-Run postane i vaš osobni trener jer samo sutra njegova snižena cijena iznosi 2.479,99 kn, a vaša ušteda je 620 kn.

Uštedite uz odlične ponude koje traju samo 24 sata te sutra na Mondo.hr kupujte po super cijenama.

Komentirajte prvi

New Report

Close