Kreće rasprodaja karata! Ryanair najavio baziranje tri zrakoplova u Zagrebu te čak 27 linija

Autor: Darko Bičak , 27. siječanj 2022. u 13:19
Foto: Ryanair Press

Usprkos privremenoj suspenziji nekih letova zbog restrikcija putovanja uslijed omikron soja Covida-19, irski zrakoplovni prijevoznik ima velike planove za Hrvatsku

Ryanair, najveći europski zrakoplovni prijevoznik, danas je najavio najveći ljetni red letenja do sada u Zagrebu koji uključuje 27 linija te više od 70 tjednih letova prema atraktivnim europskim destinacijama kao što su London, Pariz, Milano, Beč, Frankfurt i Dublin. Prošlog ljeta Ryanair je otvorio svoju bazu s prvim zrakoplovom u Zagrebu kako bi podržao snažnu potražnju za letovima prema/iz Hrvatske, a ova povećana povezanost podržati će turističke dolaske te će, također, međunarodnim turistima i poslovnim putnicima pružiti obilje izbora putovanja prema vodećim europskim tržištima poput onog u Španjolskoj, Italiji, Grčkoj, Njemačkoj, Francuskoj i Austriji.

Kako ističu iz te tvrtke, dok drugi zrakoplovni prijevoznici smanjuju broj linija, Ryanair je jedini zrakoplovni prijevoznik u Europi koji povećava kapacitet u značajnom obimu u Hrvatskoj. Uz dodatnih 13 linija, uključujući nedavno najavljene za Bratislavu, Krf i Lavov, u usporedbi s ljetnom sezonom 2021, putnici iz Hrvatske sada imaju 27 linija na raspolaganju za svoje sljedeće ljetno putovanje. Ovaj rast potaknut je isporukom 67 novih tzv. Gamechanger zrakoplova (koji ispuštaju 40% manje emisije buke, 16% manje emisije goriva, a imaju 4% više dostupnih sjedišta) prije početka ljetne sezone 2022.

Kako bi proslavio ovu najavu, Ryanair je pokrenuo ograničenu prodaju sjedala s cijenama dostupnim od samo 152 kn (19,99 €) za putovanja do kraja travnja 2022., a ako vam se planovi promijene, mijenjati se može i vaša rezervacija, bez naknade. “Zadovoljstvo nam je najaviti naš najveći ljetni red letenja ikad u Zagrebu u kojem će Ryanair obavljati više od 70 tjednih letova na 27 destinacija, dajući dolaznom turizmu prijeko potreban poticaj, a hrvatskim potrošačima najširi izbor odličnih destinacija, kako za slobodno vrijeme, tako i za poslovna putovanja. Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao u oporavku turističke industrije nakon pandemije koronavirusa i ojačao povezanost s ostatkom Europe, a istovremeno sam Ryanair nastavlja rasti i zračni promet vraća se na razinu prije pandemije. Kako bismo proslavili ovih 27 ljetnih linija, pokrećemo rasprodaju sjedala s cijenama karata od samo 152 kn (19,99 €) za putovanje u jednom smjeru do kraja travnja 2022. Promotivne cijene iskoriste do subote, 29. siječnja, u ponoć”, komentirao je David O’Brian, izvršni direktor Lada Europe koja je članica Ryanair grupe. 

Komentirajte prvi

New Report

Close