Poslovni dnevnik ima više od 15.000 pretplatnika newslettera ‘PD magazin’ na LinkedIn-u

Autor: Poslovni.hr , 25. siječanj 2024. u 11:44
Foto: Pixsell / Pixabay

Valja spomenuti kako će Poslovni dnevnik na LinkedIn-u uskoro imati čak 40.000 pratitelja.

Poslovni dnevnik bilježi novi veliki uspjeh na poslovnoj mreži LinkedIn. U manje od godinu dana, newsletter ‘PD magazin’  koji objavljujemo ponedjeljkom i petkom, prikupio je više od 15.000 pretplatnika, uz stalnu tendenciju rasta.

‘PD magazin’ sadrži širok izbor tekstova iz specijalnih priloga Poslovnog dnevnika ‘Svijet novca’ i ‘PD Analitika’ koji donose najaktualnije teme iz ekonomskih i financijskih sektora u Hrvatskoj, ali i šire. U newsletteru tako se u posljednje vrijeme moglo pročitati o europskim dionicama, fondovima rizičnog kapitala, tržištu nekretnina, kamatnim stopama, kriptovalutama, europskoj industriji, kao i drugim aktualnim temama.

Pored naših novinara, u kreiranju sadržaja sudjeluju i brojni vanjski suradnici, poput Mirne Marović, Marija Gatare, Tamare Perko, Gorana Šaravanje, Ane Tkalčević, i drugih.

Otkako je ‘PD magazin’ krenuo krajem 3. mjeseca prošle godine, pregledan je više od 500.000 puta, uz gotovo 1.500 reakcija (lajkovi, komentari, dijeljenja…), a valja spomenuti kako će Poslovni dnevnik na LinkedIn-u uskoro imati čak 40.000 pratitelja, što predstavlja rast od gotovo 9.000 pratitelja u posljednjih godinu dana!

Komentirajte prvi

New Report

Close