Najnoviji hrvatski dobitnik: ‘Osvojio sam svoj prvi milijun, za taj iznos bih morao raditi 10 godina’

Autor: Poslovni.hr , 02. siječanj 2020. u 15:01
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za ovaj dobitak bih morao raditi 10 godina, rekao je dobitnik.

Svoju igru „Moj prvi milijun“ najnoviji hrvatski milijunaš iz Dubrovnika odigrao je putem interneta. 'Odigrao je više brojčanih lutrija, a zadnja je bila najsretnija. Dobra je strana igranja na internetu činjenica da se ne može desiti, kao što se desilo dobitniku novogodišnje lutrije u Turskoj, da naši dobitnici propuste podići svoj dobitak. Naime, mali dobitci odmah sjedaju na HL račun, a za velike, kao što je ovaj, šaljemo čestitku i obavijest o osvojenom iznosu. Tako je bilo i sada, dobitniku smo poslali obavijest, a kako nekoliko dana nije otvarao poštu, bili smo nestrpljivi pa smo ga nazvali da mu čestitamo i javimo sretnu vijest o dobitku, objavili su iz HL-a.

Digao je slušalicu upravo u trenutku kad je u nevjerici gledao obavijest HL-a da je osvojio glavni dobitak. Ispričao nam je kako do sada nije osvajao „ništa posebno“: „Upravo čitam obavijest i teško mi je povjerovati u to da sam osvojio glavni dobitak. I da, ovo je doista moj prvi milijun.“ te nastavo: „Ovaj dobitak je desetogodišnja plaća, morao bih deset godina raditi za taj iznos.“ Osim što će veliki dio uložiti u svoje obrazovanje, ne zna na što će potrošiti ostatak novca, nije baš planirao ovakav dobitak, sada je previše zbunjen i uzbuđen.

"Brojčana lutrija „Moj prvi milijun“ iznjedrila je 600 dobitnika po 1.000 kuna, a neki još nisu podignuli dobitke pa molimo sve koji su odigrali da provjere svoje potvrde, možda je baš njihova dobitna.
Čestitamo našem sretnom dobitniku na njegovom prvom milijunu, a svima drugima želimo više sreće u novoj 2020. godini', poručili su iz Hrvatske lutrije.

Komentirajte prvi

New Report

Close