Od sutra i na Sljemenu kupnja ski passa moguća online

Autor: Darko Bičak , 09. veljača 2021. u 13:28
Gužve za kupnju skijaške karte na Sljemenu, Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nemogućnost kupnje skijaške karte unaprijed preko interneta je do sada stvarala velike gužve na blagajnama skijališta

Od sutra će se i skijalište na Sljemenu malo približiti praksi najboljih europskih skijaških centara. Naime, od srijede 10. veljače kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme, a karte će biti moguće kupiti na web stranici https://sljeme.axess.shop.

Time će se dokinuti praksa, zbog kojih su i mnogi rekreativci do sada izbjegavali odlazak na skijanje, da se na kupnju ski passa čeka ponekad i sat vremena te time gubi, za svakog skijaša, dragocjeno vrijeme na početku skijanja, a kada je skijaška staza u najboljoj situaciji.

Zbog važećih epidemioloških mjera u prodaju se puštaju samo dnevne karte i to 1000 karata u dnevnom terminu. Kako ističu sa Sljemena, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta do daljnjeg neće biti noćnog skijanja, a na kojem se problem s čekanjima na ski pass i najviše osjetila. Nakon preuzimanja “bona“ karte se mogu podignuti na blagajnama skijališta Sljeme, a nakon preuzimanja karte, sve buduće transakcije se mogu raditi direktno na webu te ne treba više ići na blagajne. Karte se mogu kupiti za bilo koji datum, ali samo u trajanju za taj određeni datum.

Pored online prodaje karata iste će se moći kupiti i na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade te novoj blagajni koja će biti postavljena na vrhu pored nove gornje stanice gondole. Kao što je već napomenuto noćnog skijanja do daljnjeg nema a Crveni spust je zbog natjecanja zatvoren u četvrtak i petak u prijepodnevnim satima, do 13 sati.

Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom su 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina te 100 kuna za odrasle. Radnim danom karta za djecu košta 40 kuna, za seniore 50 kuna te 70 kuna za odrasle. Cijene za noćno skijanje koje se odvija utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00 sati su 70 kuna za odrasle, 40 kuna za djecu i 50 kuna za seniore, a od ove sezone čip kartica u iznosu od 30 kuna se kupuje i ostaje u trajnom vlasništvu korisnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close