Fuliranje ima spreman scenarij za Božić i doček Nove, evo što sve servira

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2021. u 11:39
Foto: Sandro Sklepić

Organizatori jednog od najuspjelijih ako ne i najboljeg sadržaja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu priređuju glazbeno-gastronomske doživljaje na Badnjak, Božić i Silvestrovo, na Oleander terasi Hotela Esplanade.

I dok se iščekuju odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o produljenju rada ugostiteljskih lokala na Badnjak radi dočeka Božića i Silvestrovo radi dočeka Nove godine, Fuliranje u Esplanadi ima već spreman scenarij za ove večeri.

Jedan od uspjelijih sadržaja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, ako ne i najbolji, sudeći po cjelodnevnoj posjećenosti, za Badnjak ima organizirane događaje već od prijepodneva. Na Oleander terasi Hotela Esplanade od 11 sati glazbu pušta Ozren Kanceljak Kanca, na Badnjak partyju.

Foto: Sandro Sklepić

U rano poslijepodne uvest će nas uživo Brass Kvintet Schoenkopf – svoje će dahove i prste ujediniti nekoliko akademskih glazbenika od 14 do 15 h, uz popularne blagdanske melodije. Izmjenjuju se s Kancom sve do 17 h, kad kormilo preuzima DJ Jazzozo i usmjerava ga do 22 h.
Od 11 do 23 h ugostitelji na Fuliranju, osim uobičajene ponude, spravljaju prave oblizeke: Taika vas čeka u ribljem carstvu s kozicama, lososima i Jakobovim kapicama, dok Good Kut svom meniju dodaje i lignje. Ljubitelji jela na žlicu prošetat će do kućice Esplanade i guštati u bakalaru na bijelo i na crveno. Vrsni riboljupci zastat će kod kućice Restača – mirisat će tuna steak, pašteta od bakalara i kamenice, a pripremaju i posebno iznenađenje: TAČ fritule, spravljene po receptu gđe. Vesne Miletić, koje su pronašle svoje mjesto u Božićnom Michelinovom prilogu tradicionalnih božićnih kolača. Želite li ostati u formi, svratite i na Božić na Fuliranje, zaplešite uz DJ-a Stanka Bondžu od 17 do 22 sat, a blagdanski program traje do 23.

Foto: Sandro Sklepić

Ispraćaj Stare godine 31. prosinca također starta već od 11 sati – metlom, pjesmom, dobrim vibracijama, plesom do 13 h kad nam stiže pojačanje – Ljetno kino s live svirkom, a iza njih slijedi DJ Škrinjica s laganim zagrijavanjem za Novu.
Od 19 sati Robert Mareković nastavlja sa zagrijavanjem za Novu 2022. s najvećim hitovima i najpopularnijom glazbom.
Na 12 ugostiteljskih kućica prehrambeni repertoar je obilan i raznolik – od kobasica, sendviča, burgera, kroketa do plant based oblizeka, te topli napici – kombinacija ginova i rakija s čajevima, punčevi, kuhana vina, čak 40 vrsta rakija, pravi božićni kokteli i naravno pjenušci i šampanjci. Program za doček Nove godine na Fuliranju traje do 1 sat ujutro.

Komentirajte prvi

New Report

Close