AUTOFLOTA App – Flotni menadžment iz naslonjača

Autor: Promo , 02. travanj 2021. u 08:02

AUTOFLOTA je lansirala inovativnu digitalnu uslugu koja korisnicima Flotnog menadžment ili Poslovnog najma olakšava korištenje vozila i ugovorenih usluga, naručivanje automobila na servis, zamjenu guma ili narudžbu zamjenskog vozila.

Inovativne usluge poslovnog najma automobila nisu rezervirane samo za proizvođače automobila ili za globalne fleet isporučitelje. Znate li da postoji AUTOFLOTA, hrvatska kompanija koja nudi fleksibilna rješenja  poslovnog najma i flotnog menadžmenta i to uz brojne inovacije na korist korisnika vozila. Jedna od tih inovacija su digitalne usluge u formi mobilne aplikacije kojom korisnici vozila naručuju ugovorene usluge servisa, zamjene guma, asistencije ili zamjenskog vozila te prate njihovo izvršenje odnosno digitalni alati za flotne menadžere kojima se postižu brojne optimizacije u voznom parku.

AUTOFLOTA je specijalizirano društvo koje posluje više od 10 godine i neovisno o marki vozila nudi poslovna rješenja upravljanja voznim parkom putem usluga Poslovnog najma i Flotnog menadžmenta. Dio je TRCZ grupe koja se više od 25 godina bavi prodajom i održavanjem osobnih i lakih komercijalnih vozila.

Koja je razlika između Flotnog menadžmenta i Poslovnog najma ?

Osnovna razlika je u nositelju nabave vozila, odnosno u uslugama koje klijent može ugovoriti. Kod Flotnog menadžmenta nositelj nabave vozila je klijent dok je kod Poslovnog najma to AUTOFLOTA. U oba modela klijent ugovara korištenje vozila od 12 do 60 mjeseci, odnosno prijeđenu kilometražu i to čak do 200.000 km. Što se tiče usluga, kod Flotnog menadžmenta klijent ugovara usluge redovnog servisiranja vozila, popravaka, ljetnih i zimskih guma, asistencije, te druge usluge koje mu osiguravaju komfor korištenja vozila poput usluge door2door, zamjenskog vozila i sl. Kod Poslovnog najma usluga je cjelovita i klijent ugovara najam vozila uz uslugu kompletnog održavanja vozila, ljetnih i zimskih guma, obaveznog i kasko osiguranja, tehnički pregled i registraciju, uslugu upravljanja štetama, produljenje valjanosti protupožarnog aparata, zamjensko vozila. Itd. Prednost usluge Poslovni najam je u fiksnoj cijeni usluge za ugovoreno razdoblje i do ugovorene kilometraže tako da klijent nema rizika budućih promjena cijena koje čine sadržaj cjelovite usluge. Isto tako, klijent ne snosi rizik buduće prodaje vozila nakon perioda eksploatacije što je još jedna velika prednost usluge.  Ukratko, potpuna sigurnost i komfor za klijenta!

 Koje su razlike FLOTA Poslovnog najma i ponude koje nude rent a car kompanije?

FLOTA Poslovni najam je fleksibilno rješenje najma vozila, na dulje vremensko razdoblje i uz individualno ugovorenu kilometražu. Rent a car kompanije u pravilu nude najam vozila kojima raspolažu. Struktura rent a car flote kao i njihova poslovna organizacija u pravilu je prilagođena njihovoj ciljnoj skupini, a to su strani turisti. AUTOFLOTA organizacija prilagođena je višegodišnjem poslovnom odnosu s klijentom, brzom odazivu na potrebe klijenta, podršku klijentu u odgovoru na njegove zahtjeve za dodatnim vozilima, na predlaganje optimizacija u voznom parku i na kvalitetu usluge koja je pretpostavka dugoročnom odnosu s klijentom. Ističemo i konkurentne cijene cjelovite usluge Poslovnog najma na 48 mjeseci i 80.000 km. Primjerice, Novi Dacia Sandero za 249,00 € mjesečno, Škoda Octavia TDI za 349,00 € mjesečno ili električni VW ID3 za 650 € mjesečno, bez PDV. Više o ponudama na https://flota.hr/posebne-ponude/

Koje su vrijednosti FLOTA usluga za klijenta?

Svakako je to multibrend strategija koja klijentu osigurava optimalnu mogućnost prilagodbe voznog parka vlastitim potrebama i financijskim mogućnostima. Važna je i fleksibilnost u izboru i ugovaranju perioda korištenja i ugovorene kilometraže. Fiksna cijena usluge za ugovoreno razdoblje i do ugovorene kilometraže je svakako mjerljiva vrijednost kao i široka mreža ovlaštenih servisa, vulkanizerskih radionica, osiguravajućih kuća, ukratko više od 300 partnera koji su organizirani s ciljem podrške FLOTA klijentima. Posebno ističemo digitalne usluge koje olakšavaju upravljanje voznim parkom i korištenje ugovorenih usluga i to Portal za flotne menadžere i FLOTA App za vozače, ističe Tomašić.

Planirate li neke razvojne aktivnosti?

Da, uskoro lansiramo novu uslugu Upravljanje gorivom. Klijentima ćemo ponuditi novu vrijednost kroz uslugu koja će im omogućiti optimizaciju potrošnje goriva, utjecaj na ponašanje vozača i kvalitetnije upravljanje tim segmentom ukupnog troška voznog parka, a biti će dostupna kroz FLOTA digitalne alate. Također, uskoro lansiramo i novu funkcionalnost web stranice na flota.hr gdje će po prvi puta u Hrvatskoj klijentima biti dostupna mogućnost kreiranja vlastitog voznog parka, izbor više marki i modela vozila, mogućnost izbora poslovnog modela upravljanja voznim parkom putem usluga flotnog menadžmenta i poslovnog najma ili jednostavno prema mjesečno raspoloživom budžetu klijenta, završava Tomašić.

U svakom slučaju, očekuje nas niz inovacija koje će FLOTA klijentima donijeti nove vrijednosti u korištenju poslovnog automobila.

New Report

Close