Zapošljavaju Zepter, CCC, Deceuninck, Mlinar,… Provjerite uvjete natječaja i aplicirajte na vrijeme

Autor: Poslovni.hr , 28. kolovoz 2019. u 12:07
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Žito grupa, vodeća je poljoprivredna i prehrambena industrija u Slavoniji, koja broji više od 1.500 zaposlenika. MAŠTA d.o.o. jedno je od društava u sklopu Žito grupe, koje se primarno bavi djelatnostima u ugostiteljstvu i turizmu. Ključni nositelj sadržaja je Terra Negra Country Club, turističko – ugostiteljski kompleks koji se nalazi u Čepinu, a objedinjuje restoran, polivalentnu dvoranu te smještajne jedinice. Za vođenje Terra Negra Country Cluba traže odgovornu osobu s menadžerskim iskustvom u području ugostiteljstva i turizma, za rad na poziciji: voditelj poslovanja (m/ž) u Čepinu. Provjerite uvjete i način prijave u oglasu.

Zepter International, multinacionalna je kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u više od 60 zemalja. Proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visoko kvalitetne proizvode i iz godine u godinu trudi se poboljšati kvalitetu života milijunima ljudi diljem svijeta. U svoj tim trenutno pridružuje novog člana na poziciji: administrator (m/ž). Traži se osoba koja ima srednju stručnu spremu, informatički je pismena, poznaje engleski jezik te voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u opisu, aplicirajte odmah.

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 10 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, pravni referent (m/ž), administrator / tajnica (m/ž), recepcionar (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj.

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj, zapošljava specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Ako imate SSS, VŠS – društvenog usmjerenja (prednost ekonomija, no nije uvjet), krasi vas trogodišnje iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji, a poznajete engleski jezik u govoru i pismu, dobro se služite računalom, proaktivni ste i organizirani, onda ne trebate puno čekati. Javite se.

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Šibeniku, te na dvije pozicije u Zagrebu (Westgate, Avenue Mall). Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se.

Deceuninck, globalno je aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera. Posluje u više od 90 zemalja i zapošljava više od 3.900 djelatnika. Za svoje poduzeće u Hrvatskoj traži kolege za radno mjesto: voditelj ljudskih potencijala – HR manager (m/ž) u Strmcu Samoborskom. Nudi vam se mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću s jasnom misijom, kao i atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Tražite baš takvu priliku? Javite se na ovaj natječaj.

Hotel Phoenix zapošljava menadžera za promociju, organizaciju i prodaju banketnih svečanosti (m/ž) u Sesvetama, u Zagrebu. Odlučite li se aplicirati, očekuje vas kompletna organizacija, promocija, prodaja banketnih svečanosti i drugih događaja u hotelu (organizacija vjenčanja, godišnjica braka, pričesti, krizmi, konferencija,…). Provjerite uvjete i pošaljite životopis ovom poslodavcu što prije.

Hrvatski registar brodova u Splitu zapošljava inspektora PR za trup ili strojarske sustave (m/ž). Ako imate zvanje mag. ing. brodogradnje ili mag. ing. strojarstva te ste svoje zanimanje 'izbrusili' četverogodišnjim iskustvom na poslovima klasifikacije i statutorne certifikacije brodova ili projektiranja, gradnje i održavanja brodova – prijavite se.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, nudi priliku za zaposlenje na poziciji: voditeljica/voditelj prodaje i betonare Zagreb. Zadaci će vam biti prodaja i naplata transportnog betona i srodnih usluga, praćenje tržišta betona, izrada ponuda, rukovođenje osobljem zaposlenim na pogonu, redovito izvještavanje upravi te brojni drugi. Preduvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, poznavanje njemačkog/engleskog jezika u govoru i pismu, vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete putem linka.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma.Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored te rad od kuće. Trebate tek znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close