Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem Hrvatske i Europe

Autor: Poslovni.hr , 16. veljača 2018. u 12:01
Foto: Press

Titule Top Employer Europe i Top Employer Croatia 2018 Zabi je dodijelio nizozemski The Top Employers Institute.

Zagrebačka banka je na svečanoj dodjeli održanoj u četvrtak u Amsterdamu dobila priznanje međunarodnog instituta Top Employers koji bira vodeće poslodavce širom svijeta. Priznanje je to kompanijama koje zaposlenicima pružaju odlične uvjete rada, njeguju i razvijaju talente na svim razinama organizacije i nastoje kontinuirano usavršavati prakse zapošljavanja. Tako je među najboljim poslodavcima institut Top Employers i Zabu prepoznao kao odlično mjesto za rad, a nagradu je u ime Zagrebačke banke preuzela Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa.

„Zaposlenici su ključni za uspjeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenicima te razvoj njihovih znanja i vještina nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposlenici osjećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojemu su oni u potpunosti angažirani i aktivno pridonose uspjehu banke“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci dodajući kako su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan ili prvi dan vrtića i škole djeteta samo neke od pogodnosti omogućene kolektivnim ugovorom.

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, je dobio titulu Top Employer na europskoj razini, zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je dobio u Hrvatskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Italiji i Rusiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close