Revolut u Hrvatskoj ima već 150.000 klijenata i odsad posluje kao banka

Autor: Lucija Špiljak , 03. ožujak 2021. u 22:00
Britanski fintech korisnicima sad omoguće i dodatne usluge uz shemu osiguranja depozita

Korištenjem aplikacije klijenti mogu vidjeti koliko mjesečno troše na npr. restorane i namirnice, mogu odrediti mjesečne budžete za potrošnju, …

Globalna financijska platforma i jedan od najpopularnijih fintecha kod nas – britanski Revolut – odsad će poslovati i kao banka u Hrvatskoj, a klijenti koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge bit će zaštićeni shemom osiguranja depozita.

Do danas je Revolut privukao više od 150.000 klijenata u RH koji sada u nekoliko minuta mogu nadograditi aplikaciju Revolut Bank. “Revolut je sada najbrže rastuća tvrtka financijske tehnologije u Europi jer stavljamo klijenta u središte svega što radimo.

Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne financijske proizvode. Pokretanje banke u Hrvatskoj pružit će našim klijentima veću razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti”, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.

Korištenjem aplikacije klijenti mogu vidjeti koliko mjesečno troše na npr. restorane i namirnice, mogu odrediti mjesečne budžete za potrošnju u tim kategorijama i upravljati naknadama za usluge pretplate, trenutno poslati i tražiti novac od prijatelja te zaokružiti svoje kartično plaćanje i povećati svoje uštede.

Mogu trošiti i prenositi novac globalno, bez skrivenih naknada, pohraniti ili razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

Do danas je grupa Revolut prikupila gotovo milijardu dolara ulaganja, a njezina vrijednost nedavno je procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina privukli su više od 15 milijuna klijenata u svijetu.

Komentirajte prvi

New Report

Close