PBZ Invest promijenio naziv u Eurizon

Autor: Poslovni dnevnik , 30. studeni 2021. u 22:00
Marin Hrešić, predsjednik Uprave Eurizon Asset Mangementa Croatia/PD

Klijenti zadržavaju sva prava i obaveze koji proizlaze iz postojećih ugovora s PBZ Investom te ne trebaju poduzimati nikakve dodatne aktivnosti.

PBZ Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima, od ovoga tjedna posluje pod imenom Eurizon Asset Management Croatia.

Kako stoji u priopćenju, klijenti zadržavaju sva prava i obaveze koji proizlaze iz postojećih ugovora s PBZ Investom te ne trebaju poduzimati nikakve dodatne aktivnosti.

Privredna banka Zagreb ostat će i dalje najznačajniji distributer investicijskih fondova kojima upravlja Eurizon Asset Management Croatia.

Društvo uspješno posluje u Hrvatskoj više od dva desetljeća, a od 2013. dio je Eurizon obitelji koju predvodi Eurizon Capital SGR, društvo koje sa svojim supsidijarima predstavlja Diviziju za upravljanje imovinom Intesa Sanpaolo Grupe.

Eurizon Asset Management Croatia drugo je društvo za upravljanje UCITS investicijskim fondovima po veličini u Hrvatskoj s tržišnim udjelom većim od 24 posto. Upravlja s više od 5,4 milijardi kuna imovine kroz 13 fondova i 173 pojedinačna portfelja, a dobitnik je i brojnih nagrada struke.

“Drago nam je što ćemo pod našim novim imenom i nadalje s velikom predanošću na domaće tržište donositi još više novih inovativnih proizvoda”, izjavio je Marin Hrešić, predsjednik Uprave.

Komentirajte prvi

New Report

Close