Ovaj vikend kinematografi očekuju najveću zaradu ikad u povijesti

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2019. u 15:03
Foto: Reuters

Film “Osvetnici: Završna igra” kreće s prikazivanjem diljem svijeta za vikend, a očekuje se da zaraditi samo u Sjedinjenim Američkim Državama između 260 i 285 milijuna dolara, što će biti rekord kinematografske industrije.

Završna igra potukla je već rekorde u on-line pretprodaji kino ulaznica, uključujući prodaju prvog sata, prvog dana i prvog tjedna.

Korporacija Walt Disney spremna je na obaranje novih kino rekorda s filmom Završna igra, čija premijera kreće 26. travnja ove godine, javlja CNBC.

Da bi se odgovorilo na povećane zahtjeve za kupnju ulaznica, neka kina su čak počela nuditi i 24-satne projekcije. Ipak, u nekim dijelovima zemlje teško je pronaći karte.

Trenutna predviđanja govore kako će "Endgame" imati najveći vikend početnog prikazivanja u povijesti SAD-a, ukoliko prijeđe zaradu od 257,6 milijuna dolara, što je trenutni rekord koji drži prvi dio filma "Osvetnici: Rat beskonačnosti".

Trenutne prognoze govore kako će globalnom premijerom kroz vikend film zaraditi između 750 i 900 milijuna dolara, a analitičari predviđaju da će “Endgame” potom biti i film koji će najbrže dosegnuti zaradu od 1 milijarde dolara.

Komentirajte prvi

New Report

Close