Najveći događaj u regiji vezan za kriptovalute – Dealshaker Expo Zagreb

Autor: Poslovni.hr , 15. veljača 2018. u 12:29
Foto: Thinkstock

Ono što Dealshaker platformu čini specifičnom je da tvrtkama i građanima nudi oglašavanje kojim pristupaju višemilijunskom tržištu potrošača koji su visoko motivirani kupovati upravo na toj platformi.

U subotu, 17.2.2018. godine u City Plaza centru održava se Dealshaker Expo Zagreb, najveći događaj na našim prostorima vezan za tržište kriptovaluta na kojem će biti oko stotinu izlagača iz desetak zemalja regije. Svoj dolazak na Expo u Zagreb najavilo je i nekoliko tisuća posjetitelja iz 23 države i sa gotovo svih kontinenata. Razlog tolikom interesu od strane građana i kompanija vezan je za brzorastuću industriju kriptovaluta koja je postala nezaobilazna tema, kako u medijima i poslovnim krugovima, tako i kod građana.

Na prvom događaju ovakve vrste u ovom dijelu Europe možete se upoznati s Dealshaker.com, prvom svjetskom e-commerce platformom koja prihvaća kriptovalutu kao sredstvo plaćanja. Platforma je nastala u veljači 2017. godine i danas preko iste svoje proizvode i usluge nudi više od 58.000 tvrtki te više od 300.000 građana. Yahoo Finance navodi da će Dealshaker platforma u potpunosti preoblikovati budućnost e-commerce poslovanja i način kupovanja putem interneta.

Ono što Dealshaker platformu čini specifičnom je da tvrtkama i građanima nudi oglašavanje kojim pristupaju višemilijunskom tržištu potrošača koji su visoko motivirani kupovati upravo na toj platformi.

Ovim Expom Zagreb je, uz Bangkok i London, među prvim gradovima u svijetu koji organiziraju ovakvu manifestaciju, što pokazuje koliko je velik interes građana i poduzetnika za Dealshaker platformom i tržištem kriptovaluta u regiji.

Na pitanje kako participirati u ovom revolucionarnom načinu trgovine, odgovore ćemo potražiti u subotu na Dealshaker Expo-u u Zagrebu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Hvala na objavljenom clanku. Sajam koji je sasvim sigurno ostavio dobar utisak na mnoge. Prvi ovoga tipa na ovim prostorima i isto tako organizovan od strane vise zemalja u regionu sto je za svaku pohvalu. 34 nacije su prisustvovale sajmu, veoma internacionalan. Upotrebljivost kriptovalute je od sustinskog znacaja po mom misljenju, da se koristi kao valuta za kupovinu robe i usluge, a to je i zapravo poenta One Ekosistema. Hvala svim preduzetnicima koji su bili na standovima i ostalim posetiocima sajma. 🙂
Za ostale navedene komentare: Veoma pateticno jer cak da ni nekadasnji kriticari visu nisu kredibilni kriticari nego samo “pljuvaci” bez osnova i fakata, govoreci prvo sta im padne napamet. Odgovore i debata za slicne teme imate idealno mesto: http://onecoin-debate.com/

Platforma Dealshaker ili kako je poznatija “DEALSHITTER”, je platforma koja podrzava trgoviju produkta samo za korisnike onecoina, koja je jedna od najvecih piramida u svetskim razmerima i za koja vec ima pokrenut proces Nemackog tuzilastva, u suradnji sa Bugarskog specijalnog tuzilastva.Proces je u suradnji sa interpolom i europolom.Mislim da Vi to dobro znate i zato u clanku ne pominjete uopste ONECOIN !!!
Mozete malo proguglati, na primer zadnja akcija u Sofiji:
https://www.prb.bg/bg/news/aktualno/specializiranata-prokuratura-uchastva-v-neutrali-2/
Malo vise za Dealshitter platformu imate ovde
http://kusetukset.blogspot.mk/2018/01/onecoin-dealshakers-new-years-flush.html
Ako ste ozbiljni portal, treba malo bolje razmisliti o ovom clanku

Nevjerojatno da se Poslovni.hr srozao na to da promivira jednu od najvećih Ponzi schema u povijesti! Osim toga nevjerojatno je da nešto što nije kriptovaluta, ONECOIN, nazivate kriptovalutom.
Bilo bi zanimljivo saznati koliko vam je Ruja Ignatova platila za promociju ove prijevare!
Trebalo bi vas kazneno prijaviti za poticanje na prijevaru

New Report

Close