MultiPlusCard širi listu partnera koji uvode MultiPlusCard cijene

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2017. u 12:38
foto: foto press

Članstvo u MultiPlusCard programu sada se dodatno isplati, a postupak dobivanja kartice je vrlo jednostavan.

MultiPlusCard širi listu partnera koji uvode MultiPlusCard cijene te će od sada, uz Konzum, pogodnosti kupnje po nižim MultiPlusCard cijenama vrijediti i za kupce na kioscima Tiska, Tisak media centrima, Intersportu, Modiani te web shopu abrakadabra.com

Kupnja na kioscima Tiska, u Tisak media centrima, Intersportu, Modiani i web shopu abrakadabra.com, sada će korisnicima MultiPlusCard kartice biti jeftinija i mimo posebnih redovnih akcija, jer će veliki broj artikala svakog mjeseca biti snižen isključivo za korisnike najpopularnije kartice vjernosti u Hrvatskoj. Kupci će na policama pored uobičajene cijene moći vidjeti i sniženu MultiPlusCard cijenu, što će im donijeti uštede i do 50 posto, a svi koji nisu korisnici kartice mogu na licu mjesta zatražiti karticu i iskoristiti tu pogodnost te kući otići s ostvarenom uštedom.

„U MultiPlus Cardu kontinuirano razvijamo modele dodatnih pogodnosti za svoje članove kako bismo nagradili njihovu vjernost. S obzirom na izvrsne rezultate u Konzumu, u kojem su kupci prepoznali sve mogućnosti uštede prateći MultiPlusCard cijenu, ovu pogodnosti uvodimo i kod drugih naših partnera. Na ovaj način, svim svojim članovima, korisnicama MultiPlusCard kartice omogućavamo još povoljniju kupnju i uštedu odmah“- izjavio je Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCard d.o.o.

Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, Konzum je u listopadu 2016. godine za sve korisnike MultiPlusCard kartica uveo niže cijene za čak 1.000 premium domaćih i stranih proizvoda u rasponu od 15 do 50 posto na sve kategorije proizvoda. Na takav način je svakodnevna kupnja u Konzumu, uz sve redovne promotivne ponude, postala još povoljnija za korisnike MultiPlusCard kartica.

Članstvo u MultiPlusCard programu sada se dodatno isplati, a postupak dobivanja kartice je vrlo jednostavan. Naime, potrebno je samo ispuniti pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera i potpisanu ubaciti u kutiju ili ispuniti prijavu online.

Komentirajte prvi

New Report

Close