Uštedite novac spajanjem polica: Croatia osiguranje predstavilo Spektar

Autor: Poslovni dnevnik , 04. svibanj 2023. u 11:51
Davor Tomašković, Vera Pećar, Dajana Barbić i Vedran Ćorluka, nogometni trener/IGOR KRALJ/PIXSELL

Riječ je o jedinstvenoj ponudi paketa koja spajanjem više polica osiguranja unutar kućanstva omogućuje uštede i dodatne pogodnosti na jednostavan i transparentan način.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sklopu Adris grupe, predstavilo je inovaciju za sve postojeće i potencijalne klijente – Spektar.

Riječ je o jedinstvenoj ponudi paketa koja spajanjem više polica osiguranja unutar kućanstva omogućuje uštede i dodatne pogodnosti na jednostavan i transparentan način. “Croatia je na digitalnim platformama već pokrenula tržište.

Naš LAQO, prvi 100 posto digitalni osigurateljni brand, osvaja tržište i raste 60 posto u odnosu na isti kvartal prošle godine, i to je veliki Croatijin uspjeh u svakom pogledu. Kao tržišni lider, dužni smo bili napraviti i značajniji pomak na tradicionalnom osigurateljnom tržištu.

Ovakvi paketi usluga do sada nisu bili dio standardne ponude u osiguranju, a za njih u Hrvatskoj postoji veliki potencijal. Spektar je naš doprinos boljem razumijevanju i širem prihvaćanju prednosti osiguranja”, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Komentirajte prvi

New Report

Close