Mrzovoljni konobari u Beču su tradicija poput 'štrudle' od jabuka, no vlasnica kafića smještenog u jednom od najprepoznatljivijih i najposjećenijih dijelova grada nadmašila je ostale kolege odlučivši gostima naplaćivati punjenje mobitela.
Galina Pokorny, vlasnica kafića u Hundertwasserovoj kući, umorna od turista koji u obilasku poznatog zdanja satima pune baterije svojih mobitela i ostatih 'gadgeta', odnedavno tu uslugu naplaćuje jedan euro. No to se odnosi samo na goste kod kojih usluga traje više sati.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.SANITARNI PREGLEDI KAFIĆA ……..
Danas , nakon više godina..imam herpes. Da, ima lijeka….ali , moj bijes je usmjeren , na onoga
gdje je herpes na usnici – dobiven….
Silom prilika, sjela sam , čekajući kćer, u kafić u novom trgovačkom centru…. kritički sam pogledala
čašu, bila je istrošena od kemikalija./ izgrebama /
TO JE DOBAR ZNAK / oni koji ne znaju pozadinu grebotina, sada će čuti,/
Naime, jake kiseline , koje se u vidu deterdženta stavljaju u perilice čaša, ne samo da peru , nego
i prokleto jako dezinficiraju čaše…do te mjere – DA SE NA ČAŠAMA pojave crte – kao da je čaša prljava,
Nakon izvjesnog vremena -čaše se mijenjaju.
NO, konobari u gužvi ili čemu- ne peru dovoljno ŠALICE, jer zauzimaju mjesta u perilici. Što rade s njima
neću komentirati.
Svaki put , kad se to desi- ja dobivam herpes.
Zato poručujem SANITARNIM INSPEKTORIMA , nek – ostave kontrolu papira, i posvete se PRAVOJ
kontroli ljudskog zdravlja u kafiću i provjere – da li vlasnik KORISTI PROPISANA DEZINFEKCIJSKA
SREDSTVA u perilicama – ako ne- neka ga kazne odmah.
p.s. Ova sredstva su BASNOSLOVNO skupa.
pa neka naplacuje i u laz, sto se mene tice. niej jedina i ubrzo bi trebala osjetiti posljedice svoje genijalne politike vodjenja lokala.
Uključite se u raspravu