Nijemci osigurali 200 milijuna eura za nudističko naselje Ada na Bojani

Autor: Poslovni dnevnik , 10. siječanj 2017. u 14:49
Ilustracija: Pixsell

Goste su na Adu tada dovozili splavovima, a jedanaest godina kasnije, splavove, odnosno trajekte, zamjenjuje most.

Njemačka turistička agencija TUI zainteresirana je za dugotrajan zakup nudističkog naselja na Adi i hotela Bellevue na Velikoj plaži u Ulcinju, koji posluju u sastavu Ulcinjske rivijere.

Njemački turoperator je već osigurao početna kreditna sredstva u iznosu od 200 milijuna eura, doznaju Vijesti iz više izvora.  Sugovornik lista iz Ulcinjske rivijere rekao je da bi predstavnici TUI-a uskoro, vjerovatno u ožujku, o tome trebali razgovarati s premijerom Duškom Markovićem i resornim ministrima. Nudističko naselje na Adi Bojani otvoreno je 13. srpnja 1973. kada je netaknuta priroda otočića postala dostupna svim ljubiteljima nudizma, a posebno Nijemcima.

Goste su na Adu tada dovozili splavovima, a jedanaest godina kasnije, splavove, odnosno trajekte, zamjenjuje most. Ada je relativno mladi otok, nastao je u drugoj polovini 19. stoljeća, kada se na samom ušću Bojane nasukao brod. Na olupinu broda rijeka je gomilala nanose i tako se rodio otok. Nalazi se na 18 km od Ulcinja, 50 km od Bara, a 110 km od aerodroma u Podgorici ili Tivtu. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Izuzetna lokacija, poznata u europskim razmjerima,
odlična investicija van svake sumnje.
Fantastična plaža na samoj Adi
Mjesto za uživanje, ali objekti za potpunu obnovu već godinama.

@Jovane ,

zašto se ne liječiš?

🙂

New Report

Close