Kamnički namještaj u hotelu Cristiana Ronalda u Madeiri

Autor: Poslovni.hr , 26. kolovoz 2016. u 07:58
Foto: PD

Tvrtka Lina Design opremila je foteljama Pestana CR7, prvi u lancu luksuznih hotela koji pokreće slavni nogometaš.

Slovenska tvrtka Lina Design iz Kamnika opremila je svojim foteljama novi hotel nogometne zvijezde Cristiana Ronaldo, koji je otvoren u njegovom rodnom gradu Madeira u Portugalu.

“Za cijenu od Ronaldova tvrtke CR7 nije pogađala, dogovorili smo korektnu cijenu, bez sniženje“, rekao je Damjan Uršič, direktor dizajna Lina Designa za Finance.
Cristiano Ronaldo nedavno je otvorio hotel Pestana CR7, prvi u lancu luksuznih hotela kojeg planira razviti. Slavni nogometaš Real Madrida najavljuje do kraja godine otvaranje još jednog hotela u Lisabonu, a sljedeće godine planira i hotele u Madridu i New Yorku. Hotel u Madeira je opremljen slovenskim namještajem. Kako je mala i u Sloveniji relativno nepoznata tvrtka s osam zaposlenika uspjela pridobiti tako poznatog kupca, pitaju Finance?

'Sami su nas tražili'

“Sami su nas tražili. Naši proizvodi su u siječnju ove godine bili izloženi na sajmu namještaja u Parizu, nakon čega su nas potražili članovi CR7 tima i poslali nam upit. Nisu nam rekli rekao da će našim namještajem opremiti hotel poznate nogometne zvjezde, te u zamjenu za dobre reference tražiti popust. Da su naše fotelje u njegovom hotelu doznali smo preko prijatelja. Sada se nadamo da će Ronaldo odlučiti i druge hotele koje namjerava otvoriti opremiti otvoriti našim namještajem“, rekao je Damjan Uršič.

Proizvode domaći partneri

I to nije sve, jer je inovativni, modularni namještaj iz Kamnika stigao i do švedske Ikee. “Nismo postali dobavljač namještaja koji se može kupiti u Ikei. Oni su odlučili urede svojih menadžera opremiti našim namještajem. Počeli su s onima na vrhu, ali sada smo dobili novi ugovor za 60 ureda. Oni također plaćaju punu cijenu“, objašnjava Damjan Ursić.
Tvrtka iz Kamnika u početku se bavila razvojem namještaja za strane brandove, među njima je bio i Natuzzi. Tada su odlučili da imaju dovoljno znanja za izgradnju vlastitog branda. Lina Design sada ima osam zaposlenih angažiranih na razvoju, nabavi i marketingu. Proizvodnja organiziraju sa slovenskim partnerima. Većina proizvoda se izvozi. Njihova glavna tržišta su Francuska, skandinavske zemlje i Japan.

Prodaja i u zemljama EU, Rusiji, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu, Južnoj Africi, UAE-u i Meksiku

“Kao Ronaldo, i drugi kupci dolaze uglavnom nakon prezentacija na sajmovima. Predstavljamo se na najvećim sajmovima poput onog u Kölnu, Parizu, Milanu ili Moskvi. Ali, nakon prvog nastupa na sajmu, nema nikakvog učinka, prema našem iskustvu treba ići barem tri puta”, kaže sugovornik Financa. On dodaje da će na predstojećem sajmu u Parizu predstaviti fotelje koje su vrlo jednostavna i bez složenih mehanizama predstavljaju udoban naslonjač. S obzirom na korištenje novih materijala također su pogodne za parkove i vrtove i dobro podnose kišu. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Sko je CR7 kupio to pokućstvo onda to znaći da ga je proizvođač zadovoljio kakvoćom, izgledom i funkcionalnošću, a i cijena nije nešto što bi se moralo zanemariti!

New Report

Close