Radovi na Draškovićevu Gradu sunca idu po planu

Autor: Poslovni dnevnik , 23. veljača 2016. u 22:00
Rodoljub Drašković/Press photo

Kod Trebinja niče turističko naselje.

Kompanija Swisslion, srpskog poduzetnika Rodoljuba Draškovića, uložit će ove godine više od 20 milijuna konvertibilnih maraka u projekt "Grad sunca" nadomak Trebinja, gdje se građevinski radovi odvijaju prema planu.

 

20milijuna

KM uložit će Rodoljub Drašković u Grad sunca

Drašković je potvrdio da će u ožujku, kada u "Gradu sunca" kreće puna građevinska sezona, na ovom lokalitetu biti potrebno oko 350 radnika. "Gradi se sve ono što sam i obećao i što je projektom predviđeno, a u pitanju su akvapark, sportski tereni sa zatvorenim olimpijskim bazenom, hoteli i spa centri. Trenutno se najviše radi na sunčanim vrelima, odnosno jezerima koja neće biti klasičan akvapark, već nešto potpuno novo, što će biti završeno do početka sezone", pojasnio je Drašković za Nezavisne novine.

Dodaje da će u sklopu toga "Hidroelektrane na Trebišnjici" graditi olimpijski bazen, dok će kasnije biti izgrađen i sportski hotel, sportski tereni, kao i varoš čaršija, a potvrdio je da se nije odustalo ni od gradnje aerodroma, ali i kliničkog centra i brojnih hotela. Mašine u Draženskoj gori, gdje niče "Grad sunca", rade u tri smjene, a sve se financira isključivo novcem Swissliona. 

Komentirajte prvi

New Report

Close