Pošta Srbije nudit će fiksnu telefoniju

Autor: Poslovni dnevnik , 15. lipanj 2015. u 22:00
Pošta je nedavno kupila 219 novih transportnih vozila

Korisnicima će Pošta Srbije ponuditi i paket usluga kojeg čine fiksna telefonija, koja je 1997. izdvojena u kompaniju Telekom Srbija, kabelska televizija i Internet.

Pošta Srbije ponudit će najesen korisnicima uslugu fiksne telefonije, kao i paket usluga koji će činiti fiksna telefonija, kabelska televizija i internet.

Po riječima Milana Krkobabića, direktora JP PTT Srbija, Pošta je već podnijela zahtjeve za tu uslugu, pišu Večernje novosti. "Uskoro ćemo moći ponuditi objedinjeni paket usluga po cijeni koja je neusporedivo pristupačija od bilo kojeg operatera u Srbiji, a naša prednost je pokrivenost cijelog teritorija zemlje", rekao je Krkobabić. Pošta Srbije i ranije se bavila fiksnom telefonijom, ali je 1997. godine izdvojena u Telekom Srbije. Sada je Telekom Srbija pred privatizacijom, pa je najavljeno PTT Srbija od Telekoma preuzeti sustav specijalnih veza obavještajnih službi i policije.

 

8milijuna

eura iznosi neto dobit Pošte Srbije u prvom tromjesečju 2015.

Po riječima Krkobabića, Pošta Srbije nastavit će i razvoj financijskih usluga, budući da je ocijenjeno da se iz tih usluga poslovne banke povlače, jer na primjer u 16 općina u Srbiji nema nijedne banke, dok je Pošta prisutna svugdje i ima četiri puta veći broj financijskih transakcija od svih poslovnih banake zajedno. Pošta Srbije nedavno je obnovila vozni park kupnjom 219 novih transportnih vozila, što je plaćeno 430 milijuna dinara, pa vozni park Pošte sada ima ukupno 1700 vozila. Kompanija je u prvom tromjesečju ove godine ostvarila neto dobit od osam milijuna eura, što je za 2,2 milijuna eura više nego u istom razdoblju prošle godine. Očekuju dobit veću od 30 milijuna eura na godišnjoj razini. 

Komentirajte prvi

New Report

Close